Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΔΕΞΙΑ


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρεται σκηνοθετημένη η αποχώρηση Αβέρωφ του ΔΗΣΥ και Ν. Παπαδόπουλου του ΔΗΚΟ , από την σύσκεψη για τα οικονομικά μέτρα.
συνδικαλιστικοί κύκλοι εξέφραζαν την εκτίμηση ότι αιτία για το προσυνεννοημένο επεισόδιο ήταν το γεγονός ότι στη σύσκεψη αναμενόταν να τεθεί επί τάπητος η αύξηση της φορολογίας επί του τόκου των καταθέσεων από 10% σε 15% και η αναθεώρηση των συντελεστών φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας για περίοδο τριών ετών.
Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ με συνακόλουθο το ΔΗΚΟ, πιστός στην καπιταλιστική ιδεολογία του, υπεραμύνεται τα συμφέροντα των ολίγων και αφήνει το δρόμο ανοικτό για την άγρια φορολόγηση των λαϊκών στρωμάτων που κυριολεκτικά θα κατασπαραχθούν από σωρεία έμμεσων φόρων στα είδη βασικής ανάγκης .
Από την άλλη , οι μεγαλοοικοπεδούχοι , με πρώτο και καλύτερο την εκκλησία ως και οι αποταμιευτές του δημοσίου με τους παχυλούς μισθούς, θα συνεχίσουν τον ανθόσπαρτο βίο τους.
Αυτή την πολιτική εκπροσώπηση του πλούτου που ασκεί ο ΔΗΣΥ και τα άλλα κόμματα της συντήρησης, στηρίζουν και επικροτούν οι εθνικόφρονες που αν καιν ανήκουν στα λαϊκά στρώματα , αισθάνονται προστατευμένοι στο μαντρί των πλουτοκρατικών πολιτικών μηχανισμών.
Με αυτούς τους κυρίους καλούμαστε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές σε συνεορτασμούς και παρευρέσεις ;;; ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Καμιά συμπόρευση ή παρουσία στους ίδιους χώρους με το ηλίθιο κοπάδι που υποβαστάζει , όπως οι σκλάβοι του Μιχαήλ Αγγέλου , την ρυπαρή πλουτοκρατία.
Κομμένες οι γέφυρες με την εθελόδουλη εθνικοφροσύνη και την ένοχη ακροδεξιά που έχει πάντοτε ανοικτούς τους φανερούς και αφανείς συγκοινωνούντες διαύλους με την πλουτοκρατική δεξιά.
Πολλά πρέπει να αναθεωρηθούν στην πορεία του αγώνα για ένα εθνικοκοινωνικό κράτος.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.