Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το πόρισμα του Πόλυ Πολυβίου ήταν καταπέλτης κατά του προέδρου Χριστόφια και των υπουργών αμύνης και εξωτερικών. Ενήργησαν άπαντες και από κοινού με ανευθυνότητα με αποτέλεσμα τον θάνατο 13 συμπολιτών μας.
Στο εν λόγω πόρισμα ο κ. Πολυβίου συμπέρανε επίσης , εκ των καταθέσεων των διαφόρων μαρτύρων , την βαθειά σήψη του κομματοκρατικού συστήματος , τη διαφθορά , την αναξιοκρατία , τις πελατειακές σχέσεις που εξαχρείωσαν τους πολίτες .
Έχουμε μια κοινωνία που οι πύλες τις διακοσμούνται με χρυσά πόμολα μα αλλά στο εσωτερικό της βρωμά από την σήψη και την ανηθικότητα. Ο αστικός κόσμος της Κύπρου μαζί με τις πολιτικές και πνευματικές του ηγεσίες είναι ένας κόσμος εξαχρειωμένος ως το μεδούλι των οστών του. Τίποτα μεγάθυμο δεν μπορεί να παραχθεί από αυτή τη ρυπαρή κοινωνία.
Ως εκ τούτου ήταν αναμενόμενη η άρνηση του Χριστόφια να παραιτηθεί . Αυτό συνάδει με το κλίμα της καθολικής ανηθικότητας του αστικού κόσμου που στήριζε για τόσα χρόνια ένα σάπιο και προδοτικό πολιτικό κατεστημένο , που παρέδιδε στις συμμορίες δολοφόνων τους έλληνες αγωνιστές και αντιφρονούντες.
Τα πολιτικά κόμματα επίσης , αρκέστηκαν να ζητήσουν τη παραίτηση του Χριστόφια κρύβοντας με επιμέλεια τις βρομιές του συστήματος κάτω από τα χαλιά τους.
Στο ίδιο μήκος κύματος και η μισθοφόρος διανόηση . Στέκεται σιγώσα και άλογη ανάμεσα στην κοπριά του συστήματος της διαφθοράς και περιμένει το επόμενο αφεντικό για να συνεχίσουν το γλέντι. Οι φοιτητές ομοίως τηρούν σιγή κάτω από τις ομπρέλες των κομμάτων και διοργανώνουν διαγωνισμούς ταβλιού την ώρα που η πατρίδα χάνεται.
Ποιος θα καταθέσει προτάσεις ριζικής αναθέσμισης της κοινωνίας, προτάσεις που να δίνουν ξανά στο λαό τον λόγο και τη δύναμη ; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα που χάσκει πάνω από μια κοινωνία που είναι έτοιμη να κλειστεί στη σιγή και να αποδεχθεί μια τυραννία που θα την οδηγήσει στον θάνατο και στο ξερίζωμα του ελληνισμού από τα χώματα της Κύπρου.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές ζητούμε επανελλήνιση της Κύπρου , γκρέμισμα του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης , ριζική αναθέσμιση που θα εμπεδώσει τη ΛΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και θα μας απαλλάξει από το πελατειακό σύστημα των κομμάτων, ζητούμε ένοπλη πολιτοφυλακή , ζητούμε αμυντική ένωση με τη Ελλάδα , ζητούμε την αλήθεια στη παιδεία και την αυτοδιαχείριση της τίμιας εργασίας του λαού που σήμερα βρίσκεται στα χέρια της ολιγαρχίας του πλούτου και των τραπεζών.
Κομματάρχες και πλουτοκράτες , ο κόσμος σας είναι μια απέραντη κοπριά . Σας φτύνουμε κατάμουτρα με μίσος, κρατώντας μέσα στη ψυχή μας το όραμα της μαυροκόκκινης σημαίας που έρχεται από το μέλλον σαν ένας χείμαρρος οργής που θα επιβάλει με την ατσάλινη δύναμη του την εθνικιστική αναθέσμιση της κοινωνίας.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.