Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ

Το πνεύμα ενότητος που εξέπεμψε προς όλες τις κατευθύνσεις η χθεσινή παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, ας γίνει οδηγός της δράσης κάθε έλληνα, για την σωτηρία της Ελλάδος και την επανάκτηση της ισχύος και της κυριαρχίας της.
Λαός και στρατός ενωμένοι , χωρίς τους πολιτικούς του μνημονίου, της υποταγής και της εξυπηρέτησης των διεθνών τοκογλύφων , η Ελλάδα θα δώσει με τους αγώνες της το παράδειγμα αντίστασης σε όλα τα έθνη .
Η Ελλάδα μπορεί να βρει τη δύναμη της μόνο σε συνθήκες ελευθερίας , στηριγμένη στην ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ που πρέπει να προστατευθεί από κάθε μορφή ολιγαρχικής εκμετάλλευσης. Αυτοί που ανάγκασαν τον ελληνικό λαό να ζει με δάνεια , έφεραν μαζί τους την τυραννία, την οποία εμφανίζουν ως μοναδική προσπάθεια διάσωσης της χώρας.
Η ανασύνταξη των δυνάμεων του λαού δεν θα συντελεστεί εάν δεν οδηγηθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι του πελατειακού συστήματος διακυβέρνησης και καταλήστευσης της Ελλάδος. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της απελευθέρωσης και της εθνικής κυριαρχίας . Να τιμωρηθεί το πολιτικό αληταριό της μεταπολίτευσης. Να επιστραφούν τα κλοπιμαία στον ελληνικό λαό. Να δημευθούν οι περιουσίες των εγκληματιών του κοινωνικού εκφαυλισμού. Στόχος της πολιτικής κάθαρσης πρέπει να είναι όχι η αλλαγή προσώπων αλλά η αλλαγή θεσμών που να διασφαλίζουν την λαϊκή συμμετοχή και κυριαρχία.
Το δεύτερο βήμα είναι να κρατικοποιηθούν όλες οι προβληματικές τράπεζες και να διασφαλιστούν οι καταθέσεις των πολιτών. Επίσης να κρατικοποιηθεί ή να μοιραστεί στο λαό ο αδρανής συσσωρευμένος πλούτος όπου και αν ανήκει .
Να ενισχυθεί η παραγωγή και η ανάπτυξη μέσα από την κρατική αναπτυξιακή τράπεζα.
Να στηριχθεί το παραγωγικό κεφάλαιο που επενδύεται σε εθνικό χώρο.
Να καταργηθεί το ληστρικό και άναρχο φορολογικό σύστημα και να θεσπιστεί ένα σταθερό λογικό και δίκαιο φορολογικό σύστημα που να μην αποτρέπει ξένες επενδύσεις.
Να κτυπηθεί η γραφειοκρατία και να μειωθεί ο δημοσιοϋπαλληλικός τομέας με κατεύθυνση τη παραγωγή.
Να αναβαθμιστεί η παιδεία ώστε να αποσκοπεί στην παραγωγική και δημιουργική σκέψη. Παράλληλα με την κρατική δωρεά (δηλαδή εκ των φόρων του λαού) παιδεία προς τους νόμιμους πολίτες ,να επιτραπούν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θα αποφέρουν πολλαπλά οφέλη στην Ελλάδα.
Να ενισχυθεί η άμυνα του έθνους μέσα από την αρραγή σχέση στρατού και ένοπλης λαϊκής πολιτοφυλακής.
Παιδεία , άμυνα , παραγωγή , διοίκηση , πολιτικο-θεσμικό πλαίσιο. Πέντε τομείς που αν ανασυγκροτηθούν με πνεύμα λαϊκό και αντί-ολιγαρχικό , χωρίς να μειώνεται η ατομική πρωτοβουλία , η Ελλάδα θα βρει το δρόμο της προόδου , της ευημερίας και της δυνάμεως.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.