Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΠΕΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Ο Καρατζαφέρης στη κατ’ ιδίαν συνάντηση του με τον Γεώργιο Παπανδρέου, αφού έθεσε το δίλημμα της παραμονής ή εξόδου από την Ε.Ε με τα πιο μελανά χρώματα ,ένα δίλημμα λανθασμένο που δεν αφήνει περιθώρια άλλων επιλογών παραμένοντας στην Ε.Ε, πρότεινε τέλος δύο πράγματα: Οικουμενική κυβέρνηση και ενίσχυση των σωμάτων ασφαλείας. Δηλαδή πρότεινε την ενότητα του πολιτικού κατεστημένου και την προστασία του από την λαϊκή οργή με ισχυρές κατασταλτικές δυνάμεις. Αυτή είναι η λογική της ακροδεξιάς. Να ενδυναμώσουν την πολιτική πτέρυγα του συστήματος για να στηρίξουν τα συμφέροντα του ληστρικού τραπεζικού συστήματος .
Απέναντι σε αυτή τη συνωμοσία πολιτικών και τραπεζιτών , όσοι διατείνονται πως δεν ανήκουν στο σύστημα αλλά σε ένα χώρο που τον ονομάζουν εθνικιστικό ή πατριωτικό πρέπει να πάρουν ξεκάθαρες αποφάσεις και θέσεις. Ή θα πάνε με το μέρος του μαχόμενου λαού ή με το μέρος της τυραννίας. Στη πλευρά του λαού θα βρεθούν ιδεολογικά ετερόκλητες δυνάμεις , θα βρεθούν εκεί εθνικιστές , κομμουνιστές , αριστεροί πατριώτες , και απλοί άνθρωποι του μόχθου. Σε αυτό το χώρο της λαϊκής αντίστασης έχει μεγάλη σημασία να υπάρξει ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΚΟΠΟΥ . Δεν λέω ενότητα ιδεολογική, γιατί αυτό δεν θα γίνει ποτέ, αλλά ενότητα σκοπού. Και ο σκοπός είναι ένας . Να κτυπηθεί η συνωμοσία , να πέσει το σύστημα της τυραννίας .
Η Ελλάδα έχει τις δυνάμεις να ζήσει και να μεγαλουργήσει χωρίς την ληστρική ολιγαρχία του πλούτου και των πολιτικών εκφραστών του. Θα στηριχθεί στην εργασία του λαού της και θα δημιουργήσει θεσμούς εμπιστοσύνης ώστε να ελκύσει ξένες επενδύσεις και να επανασυνδέσει την χώρα με τον απόδημο ελληνισμό που έχει τη δύναμη να στηρίξει την οικονομική ανόρθωση της Ελλάδος.
Πρέπει όμως η χώρα, να εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Πράγμα που θα το επιτύχει με μέτρα συντριβής της φαυλοκρατίας , των πελατειακών σχέσεων, του άναρχου και αρπακτικού φορολογικού συστήματος , της εκμετάλλευσης της εργασίας του λαού από τους λίγους.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.