Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ


Η Ελλάδα μπορεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο αν εκμεταλλευτεί σωστά τους φυσικούς πόρους που βρίσκονται στην ΑΟΖ της , στα πλαίσια ενός αναθεσμισμένου πολιτεύματος που θα σπάσει τα αποστήματα της φαυλοκρατίας , θα θραύσει τα συστήματα συσσώρευσης εξουσίας και πλούτου σε μερικές φατρίες και συμμορίες και θα εδραιώσει την λαϊκή κυριαρχία, ως κυριαρχία των παραγωγικών δυνάμεων της κοινωνίας με σεβασμό στην ατομική ιδιοκτησία και πρωτοβουλία.
Αν το θεσμικό πλαίσιο παραμείνει ως έχει , με τις ληστρικές συμμορίες της ολιγαρχίας να δρουν ανενόχλητες και να εξουσιάζουν στα πάντα , τότε όλα θα ξεπουληθούν στους ξένους και η Ελλάδα θα συνεχίσει την καθοδική πορεία προς τον αφανισμό.
Η λαϊκή κυριαρχία μέσα από μια ριζική αναθέσμιση είναι το πρώτο που πρέπει να επιδιώκει ο απροσκύνητος ελληνισμός.
Το δεύτερο είναι η επαύξηση της στρατιωτικής ισχύος. Αυτό επιτυγχάνεται και με το νοικοκύρεμα της οικονομίας αφενός αλλά και με μια πολυδιάστατη πολιτική συμμαχιών και συνεργασιών στο τομέα της άμυνας και των οικονομικών σχέσεων. Ο αυτόεγκλωβισμός της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, αποδεικνύεται ανεπαρκής για την επαύξηση της ισχύος της. Η Ελλάδα είναι σε θέση να διαδραματίσει ένα σημαντικό γεωστρατηγικό ρόλο ανοίγοντας διαύλους επικοινωνίας τόσο προς την Ρωσία όσο και προς την Μέση Ανατολή. Το πρώτο βήμα προς αυτή τη πολυδιάστατη πολιτική, είναι η ενοποίηση του χώρου Ελλάδος και Κύπρου . Οι ΑΟΖ Ελλάδος και Κύπρου επιβάλλεται να ενοποιηθούν και η ενότητα τους να προστατευθεί από ένα ενιαίο ελληνικό στρατό με έντονη παρουσία της ελληνικής πολεμικής μηχανής στη ξηρά στον αέρα και στη θάλασσα της Κύπρου.
Θεωρώ ότι η επένδυση στον στρατό είναι, αυτή τη κρίσιμη περίοδο που οι διάφοροι γείτονες υψώνουν απειλητικά το ανάστημα τους στο έθνος , η καλύτερη οικονομική επιλογή. Ένας ισχυρός και ενιαίος στρατός θα αποτελέσει την ατσάλινη βάση που απάνω της θα κτιστεί μια επίσης ισχυρή εθνική οικονομία. Χωρίς ισχυρό στρατό , η πολιτική θα εξακολουθήσει το δρόμο της ταπείνωσης και της υποχώρησης με αποτέλεσμα η Ελλάδα και η Κύπρος μαζί να κατασπαραχθούν από τις ύαινες που μας περιτριγυρίζουν.
Προς αυτές τις δύο κατευθύνσεις , της αναθέσμισης και του ενιαίου ελληνικού στρατού , όλες οι εθνικιστικές δυνάμεις έχουν υποχρέωση να εργαστούν και να πολεμήσουν με κάθε τρόπο τις δυνάμεις της στασιμότατος, της απαισιοδοξίας και της υποχώρησης.
Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.