Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Το ΕΔΗΚ στηρίζει την εθνικιστική υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου στις προεδρικές εκλογές

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα ανακοινώνει την στήριξη της υποψηφιότητας του Λουκά Σταύρου στις ερχόμενες προεδρικές εκλογές.
Στόχος αυτής της μορφής αγώνα , είναι να περάσουμε στη συνείδηση της κοινωνίας , μέσα από τα ελάχιστα περιθώρια ανοχής της κομματοκρατικής δικτατορίας και των ελεγχομένων μέσων “ενημέρωσης” , ένα πρόγραμμα εθνικιστικό , προτείνοντας λύσεις και κατευθύνσεις μαχητικού ρεαλισμού που εδράζεται στις αρχές και αξίες του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού .
  • Στην ατιμωτική υποχώρηση στο εθνικό θέμα της σκλαβωμένης πατρίδος , αντιτάσσουμε τη στρατηγική της απελευθέρωσης και της πραγματικής δημοκρατίας.
  • Στην κομματοκρατική κοινοβουλευτική δικτατορία αντιτάσσουμε το εθνικό-λαϊκό πολίτευμα της άμεσης δημοκρατίας στη βάση των παραγωγικών ενώσεων και των τοπικών κοινωνιών με πυραμιδωτή ανακλητή αντιπροσώπευση .
  • Στο υπέρογκο μονοκεντρικό κράτος του πελατειακού συστήματος και της γραφειοκρατίας , αντιτάσσουμε ένα μικρό κοινωνικό πολυκεντρικό κράτος που θα δώσει ισχύ στις τοπικές αυτοδιοικήσεις και θα απαλλάξει την παραγωγική βάση από την φορολογική καταλήστευση που υπόκειται από το παρόν κράτος.
  • Στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα της ντόπιας και ξένης παρασιτικής ολιγαρχίας , αντιτάσσουμε ένα κρατικό τραπεζικό σύστημα που θα στηρίζει την παραγωγή και τα έργα ανάπτυξης και θα επιστρέφει τα όποια κέρδη του στο λαό.
  • Στην ανελεύθερη παιδεία που κόβει και ράβει την αλήθεια και τη γνώση με μέτρο τα κομματικά και άλλα φατριαστικά συμφέροντα , αντιτάσσουμε τον ελληνικό ανθρωπισμό κι την ελευθερία της δημιουργίας.
  • Στην προσπάθεια των κρατούντων να υπαγάγουν την ασφάλεια της Κύπρου σε άσπονδους ξένους , αντιτάσσουμε το αίτημα του ενιαίου ελληνικού στρατού , του ενιαίου εθνικού αμυντικού χώρου και της ενιαίας ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδος.
  • Στην γελοιότητα του λεγομένου “εθνικού συμβουλίου” , αντιτάσσουμε το Ύπατο Συμβούλιο των πανελλήνων , με συμμετοχή των δύο κρατών του ελληνισμού , του απόδημου και σκλαβωμένου ελληνισμού.
  • Στην διαφθορά των δημοσίων υπαλλήλων , αντιτάσσουμε την αφαίρεση των προνομίων και υπέρμετρων δικαιωμάτων που τους παραχώρησε η κομματοκρατία και απαιτούμε την ποινή της δήμευσης της περιουσίας και ισόβιας εξορίας στους κατάπτυστους ενόχους.
  • Στην ψευδο-οικολογία του κατεστημένου ιδεολογήματος , αντιτάσσουμε την αρχή της ιερότητας της Φύσης που μας περιέχει και μας διαπλάττει.
  • Στην διάλυση της εθνικής συνοχής της κοινωνίας από την μαζική εισβολή λαθρομεταναστών και την πολιτογράφηση των ξένων , αντιτάσσουμε το εθνικοφυλετικό δικαίωμα της κυριαρχίας πάνω στη γη που μας παρέδωσαν οι ήρωες πατέρες μας.
  • Στην Ευρώπη των τραπεζιτών , των αντιδημοκρατικών θεσμών και του προσήκοντος στα συμφέροντα τους , πολιτικού συστήματος , αντιτάσσουμε την Ευρώπη των εθνών , την Ευρώπη της αλληλεγγύης και της διατήρησης των εθνικών ταυτοτήτων και εθνικών κυριαρχιών.
  • Στη κοινωνία των ολίγων αντιτάσσουμε το δικαίωμα των πολλών στην εργασία , στη μόρφωση , στον πολιτισμό , τη πρόοδο και τη προκοπή , μέσα από ένα λαϊκό κράτος που θα αποτρέπει την συσσώρευση πλούτου και εξουσίας σε λίγα χέρια.
  • Στην γενική κατάπτωση της εθνικής βούλησης , αντιτάσσουμε την διεκδίκηση και τον ανυποχώρητο αγώνα.
 Τομεαρχικό Συμβούλιο
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.