Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Κατάργηση του εφάπαξ και μηδενική φορολόγηση στις εξαγωγικές επιχειρήσεις


Μια από τις θέσεις μας για την ανάκαμψη της οικονομίας , είναι να κοπεί μια για πάντα το ΕΦΑΠΑΞ στους δημόσιους υπαλλήλους .
Η παραγωγική βάση που πληρώνει μέσα από τη βία του φόρου αυτό το δυσβάστακτο χαράτσι – προνόμιο των μανδαρίνων , δικαιούται να πει ΟΧΙ σε αυτό το “δικαίωμα” που κατοχυρώθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους μέσα από το πελατειακό σύστημα .
Αυτό το μέτρο θα ελαφρύνει το φορολογικό βάρος της παραγωγικής βάσης , ώστε να προστεθούν νέα μέτρα ανάπτυξης όπως είναι η μηδενική φορολόγηση των εξαγωγών και των παραγωγικών δυνάμεων που συνδέονται με αυτές. Τούτο με τη σειρά του θα φέρει πλούτο στο τόπο και θα ανοίξει νέες θέσεις εργασίας.
Μόνο εμείς οι εθνικοκοινωνιστές μπορούμε να κτυπήσουμε το παρασιτικό και αντιλαϊκό σύστημα όχι μόνο στο εθνικό θέμα,  αλλά σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πατρίδα και την κοινωνία.
Καμιά λύση δεν θα δοθεί από τα κόμματα και υποκόμματα του εκκλησιαστικό-πολιτικού κατεστημένου , γιατί αυτοί δημιούργησαν το κράτος δυνάστη και χειραγωγό της λαϊκής θέλησης.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.