Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Στρατηγικοί στόχοι στα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο


Οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο με την αυξανόμενη παρουσία της Ρωσίας στην περιοχή , δίνουν την ευκαιρία μέσα από μια συνεργασία των δύο κρατών του ελληνισμού με την Ε.Ε., και την Ρωσία να τεθούν οι κάτωθι στρατηγικοί στόχοι:
  • εκδίωξη των αγγλικών βάσεων από την Κύπρο.
  • Αλλαγή στρατηγικής στο κυπριακό στη βάση της επέκτασης της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη επικράτεια της.
  • Γκρέμισμα του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης και θέσπιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας.
  • Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και συνένωση της με την κυπριακή ΑΟΖ.
  • Αναβάθμιση της άμυνας μας με ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα.
  • Αναβίωση του εγκαταλειφθένος ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδος – Κύπρου και αναβάθμιση του σε ενιαίο εθνικό στρατό.
Πολιτικές που αποσκοπούν στην έξοδο της Ελλάδος από την Ε.Ε., ή που αποτρέπουν την συνεργασία μας με την Ρωσία , καταστρέφουν τις υπάρχουσες στρατηγικές δυνατότητες και μας ρίπτουν στα δίκτυα της αμερικανο-σιωνιστικής μονοκρατορίας.
Για την επίτευξη αυτών των στόχων απαιτείται επαύξηση της λαϊκής κυριαρχίας και κατεδάφιση των ερεισμάτων της ξενόδουλης ολιγαρχίας.
Ο αγώνας στο εσωτερικό μέτωπο για ανάδυση της εξουσίας μέσα από τον λαϊκή βούληση και αναβάθμιση της οικονομικής κατάστασης που θα εδράζεται σε μια ισχυρή παραγωγική βάση , είναι αλληλένδετος με την προσπάθεια για εδραίωση της εθνικής κυριαρχίας.
Όσο η εξουσία θα παράγεται από κομματικές συμμορίες και η οικονομία θα ελέγχεται από τις παρασιτικές ολιγαρχίες μέσα σε ένα πλέγμα πολιτικής διαπλοκής , το έθνος θα βρίσκεται σε κατάσταση υποτέλειας και περιορισμένης ισχύος.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.