Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σύγκρουση με τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό


Η τυραννία του μνημονίου πρέπει να πέσει.
Όμως να ξέρετε Έλληνες πως η λύση του προβλήματος και η αναγέννηση της Ελλάδος δεν θα προέλθει από καμιά κομματοκρατική βουλή αλλά μέσα από την ευρεία ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας με το κράτος-μαμούθ αφενός και το ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα αφετέρου , που ελέγχεται από ιδιώτες και εκκλησία .
Τον αγώνα αυτό δεν μπορούν να τον διεξάγουν οι συστημικές ιδεολογικοπολιτικές συνάξεις από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά. Διότι όλες αυτές οι συνάξεις λειτουργούν εις βάρος της παραγωγικής βάσης της κοινωνίας είτε υποστηρίζοντας κρατικιστικά μοντέλα είτε χρηματοπιστωτικά είτε και τα δύο ταυτόχρονα που είναι ότι χειρότερο.
Τον αγώνα της απελευθέρωσης της παραγωγικής βάσης της εθνικής κοινωνίας μπορούν να τον καθοδηγήσουν οι εθνικοκοινωνικές δυνάμεις μέσα από μια συγκρουσιακή στρατηγική κατά του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού, αναδεικνύοντας μια νέα εξουσία που θα εκφράζει τις παραγωγικές ενώσεις και την ανάγκη ανάπτυξης της περιφέρειας.
Η δημοκρατία των κομμάτων πρέπει να αντικατασταθεί από την δημοκρατία των παραγωγικών ενώσεων και των αυτοδύναμων τοπικών κοινωνιών.
Αν η παραγωγική βάση δεν αναλάβει την εξουσία πάνω στην ίδια της την εργασία και αφεθεί στο έλεος των κομμάτων , θα βυθιστεί σε πολύχρονη δυστυχία με τις κομματικές συμμορίες να επιτηρούν τις αλυσίδες της.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.