Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Τι περιμένει η Κύπρος από την νέα κυβέρνηση της Ελλάδος


Τι περιμένει η Κύπρος από την νέα κυβέρνηση της Ελλάδος που θα αναδείξουν οι κάλπες της 17ης Ιουνίου;

  • Αλλαγή γραμμής πάνω στο κυπριακό με εγκατάλειψη της επιδιωκόμενης λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και υποστήριξη της λύσης της πραγματικής δημοκρατίας και της ολοκλήρωσης της ανεξαρτησίας της κυπριακής δημοκρατίας δια της εφαρμογής του δικαίου της αυτοδιάθεσης. Στήριξη του δικαιώματος της Κύπρου για επέκταση της κυριαρχίας της στη κατεχόμενη επικράτεια της και άμεση καταγγελία της Τουρκίας σε διεθνή φόρα για την συνέχιση της κατοχής και του εποικισμού.
  • Ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ και συνομολόγηση συνεργασίας με την Κύπρο στα πλαίσια μιας ενιαίας ΑΟΖ Κύπρου – Ελλάδος.
  • Αναβίωση του ενιαίου αμυντικού δόγματος και ενίσχυση του μετώπου Θράκης – Αιγαίου – Κύπρου με προοπτική τον ενιαίο ελληνικό στρατό.
  • Συνεργασία των δύο ελληνικών κρατών στο άνοιγμα προς την Ρωσία.
  • Θέσμιση του υπάτου συμβουλίου των πανελλήνων που θα χαράζει πανεθνική στρατηγική με την συμμετοχή των δύο κρατών του ελληνισμού , του σκλαβωμένου και απόδημου ελληνισμού .

Αν η νέα βουλή και η νέα κυβέρνηση θέλουν να ασκήσουν εθνική πολιτική και να ξεπεράσουν την καταστροφική μικροκομματική νοοτροπία θα αποδειχθεί στη πράξη . Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει Ελλάδα και πέραν του λεκανοπεδίου της αττικής , μια Ελλάδα αποκομμένη και αγωνιούσα που επιθυμεί την επανασύνδεση της με τον εθνικό κορμό για να πάρει και να δώσει ενέργεια και ισχύ.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.