Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΜΑΧΗΤΙΚΌΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Κύριε Λιλλήκα , οι τούρκοι δώσανε αίμα για να πάρουν το 38% των εδαφών μας. Πατήσανε τη γη μας με στρατό , με άρματα μάχης . Τον χώρο που άρπαξαν τον περίφραξαν με πάσσαλους και συρματοπλέγματα , με φρουρές και πολυβολεία και εδώ και 38 χρόνια δουλεύουν για να επεκτείνουν τον έλεγχο τους προς ολόκληρη τη Κύπρο.
Τι αντιτάσσεστε εσείς σε αυτή τη κατάσταση; Θα ανοίξετε διάλογο λέτε , επί μηδενικής βάσεως με τον τούρκο κατακτητή , έχοντας στο μυαλό σας πως θα κάνετε επέλαση με τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Πάνω στο ατσάλι της κατοχής θα πετάξετε τα χάρτινα επιχειρήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κοροϊδεύετε τον κοσμάκη πως με αυτό το τρόπο θα υποχωρήσει και θα καταρρεύσει η ατσάλινη γραμμή της κατοχής.
Κοροϊδεύετε αυτούς που είναι κορόιδα και συμφεροντολόγοι . Ανακυκλώνετε την υποταγή. Στην ουσία εκείνο που θέλετε είναι να βρείτε ένα τρόπο ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ της κυπριακής ΑΟΖ με τους τούρκους κατακτητές , για να στηρίξετε όπως δηλώσατε , την ρευστότητα των τραπεζών , για να στηρίξετε τα συμφέροντα που σας στηρίζουν , την εκκλησιαστικο-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου .
Κύριε Λιλλήκα , οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές , σε αυτή την εκστρατεία εξαπάτησης της λαϊκής συνείδησης , θα σταθούν απέναντι σας. Διότι πλήρωσε πολλά η πατρίδα από τον κίβδηλο εθνικοφρονισμό και τον ενδοτισμό με το πατριωτικό προσωπείο.
Οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές γνωρίζουν πως η κατοχή δεν πέφτει με χάρτινα βέλη αλλά με τον αγώνα και τη φωτιά των κανονιών.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.