Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες άνεργοι διεκδικείστε το δικαίωμα στην εργασία

Αμέτρητα μηνύματα παίρνουμε από τους πολίτες , σχετικά με την αναλγησία πολλών επιχειρηματιών να προτιμούν ξένους εργάτες ( κοινοτικούς και λαθρομετανάστες) στις επιχειρήσεις τους και να αδιαφορούν για τους χιλιάδες Έλληνες ανέργους , προκειμένου να επωφεληθούν από τα μειωμένα μεροκάματα που προσφέρουν στους ξένους και την ανασφάλιστη εργασία.
Η κυβέρνηση δυστυχώς δεν κάνει τίποτα για να προστατεύσει τους ντόπιους άνεργους ενώ θα μπορούσε να κάνει πολλά.
Απαιτείται ενιαία σύμβαση εργασίας.
Απαιτείται πλαφόν στις επιχειρήσεις για πρόσληψη κοινοτικών .
Απαιτείται αμείλικτη πάταξη της παράνομης εργασίας και της παροχής στέγης και εργασίας στους λαθρομετανάστες.
Για κάποιους λόγους η κυβέρνηση αδιαφορεί κάνοντας τη Κύπρο να μοιάζει με ξέφραγο αμπέλι. Μήπως έχουν σκοπό να εφαρμόσουν και στην Κύπρο τις Ε.Ο.Ζ.( Ελεύθερες οικονομικές Ζώνες) όπως γίνεται και στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια να ριζώσουν την παρουσία των λαθρομεταναστών στη πατρίδα μας;
Όλα δείχνουν ότι η λεγόμενη συγκέντρωση λαθρομεταναστών σε χώρους προστασίας , θα εξελιχθεί σε νομιμοποίηση της παραμονής τους σε ειδικές ζώνες εργασίας που θα τις καρπούνται οι πολυεθνικές και η ντόπια πλουτοκρατία. Ενώ έξω από τις ζώνες , ο λαός μας θα υπόκειται σε άγρια φορολογική βία , θα ζητιανεύει για ένα κομμάτι ψωμί , θα εγκαταλείπει την πατρίδα του για αναζήτηση καλύτερης τύχης στη ξενιτειά αφού θα χάσει ακόμα και το σπίτι , αν τύχει να χρωστά στους τραπεζίτες , σύμφωνα με τα απάνθρωπα μέτρα που θα επιβάλει η τρόικα σε συνεργασία με την ντόπια εκκλησιαστικό-ιδιωτική πλουτοκρατία - τραπεζοκρατία.
Άνεργοι Έλληνες , κατεβείτε στους δρόμους , διεκδικείστε το δικαίωμα στην εργασία , πολεμήστε αυτούς που δίνουν ψωμί και στέγη σε παράνομους και σε λαθρομετανάστες , πολεμήστε αυτούς που προτιμούν ξένους αντί Έλληνες στις επιχειρήσεις τους.
Μόνο με κοινωνική αντεπίθεση θα λυθεί το πρόβλημα , αντεπίθεση σε αυτούς που σε καταδικάσουν στην ανεργία και την εξαθλίωση.
Έλληνα άνεργε , εχθρός σου είναι αυτός που δίνει στέγη και εργασία στο ξένο και στο λαθρομετανάστη και εσένα σε πετά σαν ένα σκουπίδι στον κάδο της ανεργίας.
Εχθρός σου είναι το οικονομικό-πολιτικό κατεστημένο που σχεδιάσει να μετατρέψει την εθνική κοινωνία σε κοινωνία της Βαβέλ , όπου ένα γλοιώδες και σιχαμερό , εγκληματικό , πολυφυλετικό σύμφυρμα θα προσκυνά την παγκόσμια κυβέρνηση των τραπεζιτών.
“'Όποιος θέλει να ζήσει ας πολεμήσει”.

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:
1. Δήμευση της περιουσίας όσων παρέχουν εργασία και στέγη σε λαθρομετανάστες και άμεση εξορία.
2. Δήμευση περιουσίας σε όσους δίνουν εργασία σε λαθρομετανάστες και μεταβίβαση των επιχειρήσεων τους στους νόμιμους εργάτες αυτής.
3. Άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών με έξοδα δικά τους τα οποία θα προκύπτουν από καταναγκαστική εργασία σε τομείς κοινωνικής ωφέλειας.
4. Επιβολή του νόμου κατά των λαθρομεταναστών με την συνδρομή ενόπλου πολιτοφυλακής και κοινού συντονισμού δράσης με την αστυνομία.
5. Δήμευση περιουσιών , διαπόμπευση και καταναγκαστική εργασία σε όσους εμπλέκονται σε κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών.
6. Έλεγχος των συνόρων και αντιμετώπιση ως εισβολέων των παρανόμως εισερχομένων.
7. Κλείσιμο των οδοφραγμάτων και επάνοδος της εμπολέμου καταστάσεως προς τις δυνάμεις κατοχής της Κύπρου προς άμεση ανακοπή της σχεδιασμένης λαθρομετανάστευσης εκ των κατεχομένων.
8. Ένταξη της περιοχής που ελέγχεται από τις αγγλικές βάσεις Δεκελείας στην επικράτεια και τον έλεγχο της κυπριακής δημοκρατίας ώστε να κλείσει οριστικά αυτή η πύλη εισόδου λαθρομεταναστών υπό την ανοχή των Βρετανών κατακτητών.( Εννοείται πως η πράξη αυτή θα συνοδευτεί με καταγγελία των βρεττανών στην Ε.Ε., για υπονόμευση της ασφάλειας της κυπριακής δημοκρατίας και άρνηση σεβασμού του κεκτημένου της Σένγκεν).
9. Συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση για οριοθέτηση μεταναστών από χώρες αυτής λόγω του προβλήματος κατοχής που αντιμετωπίζει η Κύπρος.
(Λουκάς Σταύρου – προεκλογικό πρόγραμμα προεδρικών εκλογών 2013 )

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.