Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εντός των τειχών

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου δεν επιτρέπει , όντας συνδεδεμένο με τα μέσα “ενημέρωσης”, να ακουστεί η φωνή μας.
Έχει μελετήσει τις θέσεις μας , τις αρχές μας και τις προτάσεις μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι αποτελούμε εκρηκτικό μηχανισμό στη καρδιά του συστήματος της κομματοκρατικής κοινοβουλευτικής δικτατορίας και του καπιταλιστικού συμπλέγματος πολιτικής εξουσίας και τραπεζικού συστήματος.
Το λάθος του συστήματος τους είναι ότι αισθάνονται παντοδύναμοι. Εφησυχάζουν μέσα στο πλούτο και την ασφάλεια της εξουσίας .
Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ μας . Εκείνοι κατεβαίνουν στις εκλογές για να αρπάξουν την εξουσία και να την διαχειριστούν στα πλαίσια του συστήματος τους. Εμείς εμπλεκόμαστε στο πεδίο των εκλογών , για να υποσκάψουμε τα θεμέλια του συστήματος τους , να γκρεμίσουμε το αξιακό τους υπόβαθρο , να αλώσουμε τον παραστασιακό τους ψευδόκοσμο. Η παρουσία μας ταυτίζεται με μια διαδικασία αποδόμησης και χαλασμού του κόσμου τους.
Υπάρχει ακόμα ένα σημείο που μας διαφοροποιεί από το σύστημα τους και το γνωρίζουν πολύ καλά. Εμείς δεν είμαστε εθνικιστές του συστήματος , ακροδεξιοί που θα σταθούμε δίπλα στο εκκλησιαστικό υπερκράτος που αποτελεί την πεμπτουσία του συστήματος τους , όπου πίσω από τη διαχείριση του θρησκευτικού αισθήματος χαλκεύονται οι πολιτικές και οικονομικές αλυσίδες του λαού.
Επομένως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν πρόσκαιρα φαινόμενα αντίδρασης σε παροδικές καταστάσεις της εθνικής και κοινωνικής ζωής αλλά ένα ρεύμα αναγεννητικό που έρχεται από τα βάθη της ελληνικής ιστορίας και της ελληνικής ουσίας και ενδυναμώνεται στη πορεία δια μέσου των αιώνων , από τον ευρωπαϊκό φιλελληνισμό με προεξάρχοντα τον ελληνογενή γερμανισμό.
Αυτό το ρεύμα του φυλετικού εθνικοκοινωνισμού δεν συνιστά απλά μια νέα πρόταση πάνω στην οικονομία αλλά φέρνει μαζί του μια αρχέγονη εμβίωση του κόσμου, που παρέμεινε ζώσα κάτω από μακρούς διωγμούς και αλλεπάλληλες παραμορφώσεις.
Εθνικοκοινωνική αναθέσμιση και επανελλήνιση , δύο ρεύματα που σμίγουν σε μια ορμητική , αναγεννητική θύελλα .
Είμαστε το φως που θα διώξει τα σκοτάδια σας , είμαστε η ορμή του Νείκους που θα γκρεμίσει τον κόσμο σας και θα αναδιατάξει τις αρχετυπικές δυνάμεις της ζωής.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.