Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Εξεγερθείτε κατά της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας

Το οικονομικό μοντέλο της καπιταλιστικής χρηματοπιστωτικής οικονομίας μαζί με το πολιτικό σύστημα που το υποστυλώνει και το εξυπηρετεί , καταρρέει συσσωρεύοντας ερείπια .
Τελευταία προσπάθεια του πολιτικό-οικονομικού συστήματος είναι να ξεπουλήσει στους διεθνείς τοκογλύφους τον πλούτο της χώρας και την εργασία του λαού προκειμένου να εξασφαλίσει κάποια παράταση ζωής μέσα σε άθλιες συνθήκες για τον λαό.
Η κρίση αυτή βοήθησε να πέσουν οι μάσκες και οι προβιές των λύκων που κατασπάρασσαν για χρόνια την παραγωγική βάση της κοινωνίας.
Η αντίθεση που κρυβόταν επιμελώς , ανάμεσα στην ιδιωτική οικονομία και το υπέρογκο κράτος με την σιαμαία σχέση με τους τραπεζίτες , αρχίζει να γίνεται αντιληπτή και να παράγει θετικά επαναστατικά αισθήματα στην κατασπαρασσόμενη παραγωγική βάση.
Η ανισότητα και η ταξική ολιγαρχική εκμετάλλευση της εθνικής παραγωγικής κοινότητας παρήγαγε ακραίες καταστάσεις ανεξέλεγκτης ανεργίας και κοινωνικής εξαθλίωσης.
Η μοναδική λύση είναι η πολύμορφη εναντίωση της παραγωγικής κοινωνίας κατά της ολιγαρχίας του πλούτου και του υπέρογκου δημοσιοϋπαλληλικού τομέα που ως τέτοιος μετατράπηκε σε παρασιτική βδέλλα της κοινωνίας.
Η κοινωνική κρίση είναι ταξική , είναι το αποτέλεσμα της κατατυράννευσης που υπόκειται η κοινωνία από την ολιγαρχία του πλούτου . Συνεπώς η λύση του προβλήματος πρέπει να είναι η επαναστατική συντριβή της ολιγαρχίας του πλούτου και του πολιτικού συστήματος του.
Οι παραγωγικές δυνάμεις ενωμένες , υπό την καθοδήγηση της ιδεολογίας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού , καλούνται να δώσουν τη μάχη της απελευθέρωσης από την σκλαβιά του καπιταλισμού και της ντόπιας εκκλησιαστικό-ιδωτικής πλουτοκρατικής ολιγαρχίας .

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.