Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Όχι στις μαριονέτες του κατεστημένου , Αναστασιάδη , Μαλά , Λιλλήκα

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές λένε ΟΧΙ στους εκλεκτούς του κυπριακού κατεστημένου , στον Αναστασιάδη , στον Μαλά και στον Λιλλήκα.
Λέμε ΟΧΙ για το ενδοτικό παρελθόν τους , αλλά και για τις θέσεις και προτάσεις τους που αφορούν το παρών και το μέλλον της Κύπρου.
  • Αναστασιάδης , Μαλάς, Λιλλήκας , είναι και οι τρεις υπερασπιστές του μνημονίου που θα υποθηκεύσει την εργασία του λαού και θα ξεπουλήσει τον εθνικό πλούτο για να ανακεφαλαιοποιηθούν οι τοξικές τράπεζες και το υπέρογκο παρασιτικό κράτος.
  • Αναστασιάδης , Μαλάς , Λιλλήκας , αρνούνται να καταγγείλουν το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης και τις συνθήκες εγγυήσεως και να θέσουν τις διαδικασίες πραγμάτωσης του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας στα πλαίσια του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης . Αρνούνται να προβούν σε αυτή την ενέργεια διότι η προσπάθεια τους για δήθεν λύση του κυπριακού συνίσταται στην μετεξέλιξη του πρώτου κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σε ένα δεύτερο κατακτητικό σύνταγμα που θα λαμβάνει υπόψιν του τα δεδομένα της εισβολής και κατοχής.
  • Αναστασιάδης , Μαλάς , Λιλλήκας , ξέγραψαν την ιδέα της απελευθέρωσης και της προετοιμασίας για ένοπλη ρήξη με τους κατακτητές.
  • Αναστασιάδης , Μαλάς , Λιλλήκας είναι τα καλά παιδιά του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που είναι το πολιτικό εργαλείο της δικτατορίας του πλούτου. Θέλουν μια κοινωνία υποβαθμισμένη πνευματικά και υποταγμένη στις κομματικές και λοιπές συμμορίες της ολιγαρχίας.
  • Αναστασιάδης , Μαλάς Λιλλήκας , στηρίζουν το σύστημα σε όλες του τις δομές και εκφάνσεις , ένα σύστημα που ευθύνεται για την εθνική κατάπτωση για για όλα τα δεινά που μαστίζουν σήμερα το έθνος , την Ευρώπη , την ανθρωπότητα , ένα σύστημα που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα δεινά .
  • Αναστασιάδης , Μαλάς , Λιλλήκας θέλουν να κρατήσουν την πατρίδα μας εγκλωβισμένη στην ευρωζώνη και σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση που εξελίσσεται σε πανευρωπαϊκή δικτατορία των τραπεζιτών και των βιομηχανικών χωρών του βορρά .

Ενάντια στο σύστημα και τις αποκρουστικές μαριονέτες του αντιτάσσουμε την εθνικοκοινωνική ιδέα που στις παρούσες συνθήκες θα καταγραφεί ως αντίσταση στο κατεστημένο για να εξελιχθεί στη πορεία σε ρεύμα ριζικής αναθέσμισης , εθνικοκοινωνικής συνοχής και απελευθέρωσης.

Έλληνα της Κύπρου , όλα εξαρτώνται από την δική σου απόφαση.
Εσύ θα αποφασίσεις αν θα πάρεις την λεωφόρο του συμβιβασμού που οδηγεί στη ταπείνωση ή την ατραπό του επαναστατικού αγώνα που διασώζει την ελπίδα μιας ελεύθερης και ευημερούσας εθνικής κοινωνίας .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.