Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Κάτω τα χέρια από την εθνική κυριαρχία , προδότες

Η συζήτηση με την τρόικα ευρίσκεται ακόμα στη πρώτη φάση της , όπου εξετάζεται η σχέση του δανείου που θα δοθεί στο δημόσιο και οι “αναγκαίες” κατά την τρόικα συρρικνώσεις της εθνικής κυριαρχίας σε θέματα προϋπολογισμού και διοργάνωσης των δημοσίων οικονομικών που άπτονται ζητημάτων εργατικών δικαίων, φορολογίας κλπ .
Αυτή η συζήτηση αφορά το μικρότερο μέρος του δανείου. Το μεγάλο μέρος που θα δοθεί στις τράπεζες , δεν τέθηκε ακόμα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.
Οπότε αναμένεται περεταίρω συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας που θα συνοδεύεται μάλιστα με εμπράγματες εγγυήσεις.
Ποιες θα είναι αυτές οι εμπράγματες εγγυήσεις; Τα κόμματα που υπηρετούν την τραπεζοκρατία , όλα δηλαδή τα κόμματα του κυπριακού κατεστημένου , δεν κάνουν καμιά κουβέντα για αυτό το θέμα.
Εμπράγματες εγγυήσεις είναι :
  • Η εργασία του λαού.
  • Το φυσικό αέριο .
  • Ο στρατηγικός έλεγχος της κυπριακής ΑΟΖ άνευ του οποίου θα είναι αίολη η εξασφάλιση των δανειστών από το φυσικό αέριο. Οπότε εδώ μπαίνει ζήτημα ελέγχου των αμυντικών δαπανών και επίσπευσης λύσης του κυπριακού προς απόσβεση επικινδύνων τριβών. Μένει επίσης ανοικτό το θέμα της ασφάλισης της ΑΟΖ από τρίτους που πιθανόν να είναι οι άγγλοι ή οι ισραηλινοί. Οπότε θα συζητηθεί και το κόστος αυτής της ασφάλισης.
  • Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.
  • Το νερό.
  • Οι αυτοκινητόδρομοι ( δεν αποκλείεται σε κάποια φάση των μνημονίων να τεθεί και θέμα διοδίων που θα εισπράττει η τρόικα )
  • ο ορυκτός πλούτος.
  • Τα δάση.
  • Ο πολιτισμικός πλούτος.

Με λίγα λόγια εκείνο που πρωτίστως ενδιαφέρει την τρόικα είναι να περάσει στα χέρια της την εθνική κυριαρχία. Από κει και πέρα υπάρχουν μύρια μέτρα που θα μπορεί να επιβάλει προσβλέποντας πρώτα από όλα στα οφέλη από την γεωστρατηγική εκμετάλλευση της Κύπρου.
Τα κεφάλαια και οι τόποι είναι το μέσον για να αρπάξει την κυριαρχία μας και όχι ο αυτοσκοπός.
Όσοι διαδίδουν ότι θα προκύψει πλούτος μέσα από την υποταγή στη τρόικα και τα αλλεπάλληλα μνημόνια της , απλά είναι απατεώνες , προδότες και συνεργάτες της δικτατορίας των τοκογλύφων.
Πλούτος προέρχεται μόνο από ισχυρές εθνικές κυριαρχίες και εθνικές οικονομίες .
Η ποδοπάτηση της εθνικής κυριαρχίας μόνο φτώχεια θα φέρει οδύνη και δυστυχία στο κυπριακό ελληνισμό.
Έξω η τρόικα , έξω τα μνημόνια .
Κάτω η δικτατορία πολιτικών και τραπεζιτών ( τραπεζοκρατία).
Κάτω τα χέρια από την εθνική κυριαρχία , προδότες .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.