Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Ιδού τα αισχρά έργα της κυπριακής κομματοκρατικής βουλής



Άλλα 3 δις φόρτωσε η βουλή της κυπριακής κομματοκρατίας στον λαό για να τα δώσει στους τραπεζίτες.
Ως γνωστό τα λεφτά αυτά θα τα πάρουν με τόκους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και οι ντόπιες τράπεζες συμπεριλαμβανομένου και του Συνεργατικού θα επαναδανείσουν το κράτος με πρόσθετους τόκους , ενω ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στα κόμματα και στους λίγους εκλεκτούς της ολιγαρχίας.
Αυτό το πάρε – δώσε μεταξύ των τραπεζιτών και των πολιτικών του συστήματος , κάτω από πέπλα αδιαφάνειας και διαπλοκής , συνιστά την λεγόμενη οικονομική κρίση.
Με λίγα λόγια η οικονομική κρίση είναι η καταλήστευση του λαού από το σύστημα της οικονομικής και πολιτικής ολιγαρχίας.
Ο λαός έδωσε στα κόμματα την εξουσία που όφειλε ο ίδιος να ασκεί και τα κόμματα απολαμβάνουν αυτή την εξουσία μεταχειριζόμενα το λαό ως αγέλη κτηνών.
Βέβαια δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα  αυτός ο χαρακτηρισμός διότι ο λαός συμπεριφέρεται ως σκλάβος και προσκυνημένος υπηρέτης της ολιγαρχίας.
Αυτό το αίσχος θα πάρει τέλος μόνο όταν η εξουσία επιστρέψει στο λαό , στις παραγωγικές ενώσεις και στις τοπικές κοινότητες , στα πλαίσια του εθνικοκοινωνικού πολιτεύματος όπου το κράτος θα αποτελεί την ρυθμιστική δύναμη της λαικής βούλησης ενάντια σε κάθε μορφή συσσόρευσης πλούτου και εξουσίας σε λίγα χέρια. 


Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.