Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ : Εθνικοκοινωνική διαχείριση της κρίσης

Ύστερα από τα τελευταία δημοσιεύματα , αρχίζει να ξεσκεπάζεται η εγκληματική διαπλοκή του πολιτικού συστήματος με τους τραπεζίτες , που είχε ως σκοπό την αρπαγή ξένων και ντόπιων κεφαλαίων.
Το έγκλημα αυτό θέλουν να το καλύψουν , προφανώς ως συνένοχοι όλοι , με την υποταγή της πατρίδος μας στη τρόικα και στα αλλεπάλληλα μνημόνια της.
Στην ουσία οι πολιτικοί του συστήματος σηκώνουν τα χέρια ψηλά και παραδίδουν λαό και πατρίδα στους ξένους τοκογλύφους ύστερα από την διασπάθιση τεραστίων και ανυπολόγιστων κεφαλαίων.
Θέλουν να καλύψουν τα εγκλήματα τους κάτω από το μνημόνιο και την διαχείριση της οικονομίας μας από τους ξένους τοκογλύφους.
Το συμπέρασμα είναι πως εκείνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η Κύπρος δεν είναι την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και του δημόσιου αλλά την απόδοση ποινικών ευθυνών σε πολιτικούς και τραπεζίτες.
Ο λαός έχει υποχρέωση να μην αποδεχθεί το μνημόνιο και να αντισταθεί σθεναρά στη δικτατορία της τραπεζοκρατίας.
Μοναδική επιλογή του λαού είναι να συνταχθεί με την εθνικοκοινωνική αντεπίθεση και να στηρίξει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα που καταθέτει επαναστατικές θέσεις και πρόγραμμα ανασυγκρότησης της εθνικής οικονομίας , έξω από την ευρωζώνη .
Καλούμε όλες τις δυνάμεις του λαού , ανεξάρτητα που ανήκουν , να δώσουμε την μάχη της διάσωσης της πατρίδος ενάντια στην ολιγαρχία του πλούτου και την τραπεζοκρατία που είναι ο κυριότερος εχθρός μας.
Καλούμε τις υγιείς λαϊκές δυνάμεις , που παρέμειναν ανυπότακτες στο σύστημα , να ενισχύσουν τον αντικαπιταλιστικό και αντιολιγαρχικό μας αγώνα , να επανδρώσουν τα οχυρά της μάχης κατά των δυνάμεων της τυραννίας που ανασυντάσσονται για να μην επιτρέψουν στις λαϊκές δυνάμεις να σπάσουν τις αλυσίδες τους.
Κάτω η τραπεζοκρατία.
Εθνικοκοινωνική διαχείριση της κρίσης.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.