Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Όχι επιδόματα σε “τουρκοκύπριους”- φραγμός στο ξεπούλημα της πατρώας γης στους κατακτητές

Καταγγέλλω το προδοτικό Ζυριχικό κατεστημένο που με την πολιτική που ασκεί προς τους “τουρκοκύπριους” , πολιτική παροχών επιδομάτων και λοιπών διευκολύνσεων , θα κουβαλήσει στο τέλος όλους τους “τουρκοκύπριους” στην ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας για να ζουν πλουσιοπάροχα αρπάζοντας από το υστέρημα των Ελλήνων και ταυτόχρονα να έχουν τα σπίτια των προσφύγων μας στη κατεχόμενη γη μας ως εξοχικά καταλύματα.
Παράλληλα εξωθώντας τους πρόσφυγες να καταφεύγουν στα όργανα της κατοχής και να ξεπουλούν τη περιουσία τους , “λύνουν” στη πράξη το “εδαφικό” , δηλαδή μεταβιβάζουν την γη των πατέρων μας στους κατακτητές με νομιμοφανή τρόπο.
Τέρμα τα επιδόματα σε “τουρκοκύπριους” .
Τέρμα στο ξεπούλημα της σκλαβωμένης πατρίδας στους τούρκους.
Όποιος πουλά γη στους τούρκους πρέπει να θεωρείται προδότης και να οδηγείται σε δίκη όπου να προνοούνται αυστηρές ποινές , που εμείς οι εθνικοκοινωνιστές ορίζουμε πως πρέπει να περιλαμβάνουν , απώλεια δικαιώματος του πολίτη και υπαγωγή στη κατηγορία του ξένου , δήμευση περιουσίας , έγκλειστη κοινωνική εργασία , ισόβια εξορία.
Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα την κύρια ευθύνη φέρει η κυβέρνηση. Όφειλε να λάβει μέτρα διαφύλαξης της γης των πατέρων που δεν ανήκει μόνο στους πρόσφυγες.
Αγοραπωλησία γης και περιουσίας μόνο σε συνθήκες ελευθερίας είναι επιτρεπτή ώστε να μην μειώνεται η εθνική κυριαρχία επί του εδάφους της πατρώας γης η οποία αποτελεί κληρονομία των αγώνων των παρελθουσών γενεών.
Πρόσφυγες ασυνείδητοι και ελεεινοί , καμιά δικαιολογία δεν σας καλύπτει να πουλάτε τη γη μας στους τούρκους. Τα οικόπεδα σας προδότες , εξευτελισμένοι και τουρκοπροσκυνημένοι ραγιάδες , είναι η δική μας πατρίδα , η πατρίδα όλων των Ελλήνων.

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος πρόεδρος της κυπριακής “δημοκρατίας”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.