Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Αποσιωπούν την εθνικοκοινωνική υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου


Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο “Φιλελεύθερο” της Κυριακής 13 /1/2013 δεν αναφέρθηκε ούτε καν το όνομα του υποψηφίου Λουκά Σταύρου.
Ενώ σε κάποιες άλλες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο ΡΙΚ και στην εφημερίδα “Πολίτης” έγινε αναφορά στο όνομα με ποσοστά της τάξεως 0,2% και 0,4% αντιστοίχως , αυτή τη φορά , η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου , αποσιωπήθηκε πλήρως .

Είναι ολοφάνερο ότι η ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού και το πολιτικό πρόγραμμα που καταθέσαμε μαζί με σωρεία άλλων προτάσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης και την αποφυγή του μνημονίου , ενοχλούν το πολιτικό κατεστημένο και την ολιγαρχία του πλούτου .

Για αυτό το λόγο αποφάσισαν να αποσιωπήσουν την υποψηφιότητα μας και να απαγορεύσουν την παρουσία μας στα μέσα ενημέρωσης και κυρίως από το κρατικό ΡΙΚ που όφειλε να μας επιτρέψει να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας στα πλαίσια της δημοκρατίας , της ισονομίας και ισηγορίας.
Οι αρχές αυτές παραβιάστηκαν βάναυσα από την κυβέρνηση Χριστόφια που φέρει την ευθύνη για την εφαρμογή των νόμων και την προστασία της δημοκρατίας.

Ο λόγος που ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο μας πολεμά με όλα τα μέσα που διαθέτει είναι προφανής. Διότι ο εθνικοκοινωνισμός καταθέτει ολοκληρωμένη πρόταση ανασυγκρότησης της οικονομίας που στρέφεται ενάντια στο ισχύον σύστημα και στα φατριαστικά και ταξικά συμφέροντα που γιγαντώνονται εντός αυτού του συστήματος.

Ο εθνικοκοινωνισμός είναι ο εχθρός του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού και του πολιτικού συστήματος που το υποστηρίζει , από την αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά.
Μας πολεμούν γιατί αναγνωρίζουν στην ιδεολογία μας τον κυριότερο εχθρό τους.
Κανένας πόλεμος όμως δεν σταματά τον αγώνα μας , καμιά δύναμη δεν μπορεί να σβήσει τη φλόγα στις καρδιές μας και να αναχαιτίσει την εθνικοκοινωνική επανάσταση .

Καταγγέλλουμε , όχι στα όργανα της τυραννίας τους αλλά στον λαό , τις δικτατορικές μεθοδεύσεις των κρατούντων . Η ψευτοδημοκρατία τους μια μέρα θα ριφθεί στο καιάδα μαζί με τους προδότες που την περιφρουρούν.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.