Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Οι ολέθριες στρατηγικές επιλογές της κυβέρνησης Αναστασιάδη

Δάνειο από την Μεγάλη Βρετανία αναμένει η κυβέρνηση Αναστασιάδη , μέχρι να αποφασίσουν οι τροϊκανοί να στηρίξουν τους ντόπιους τραπεζίτες και το ληστρικό δημόσιο που έχει κατασπαράξει το λαό , που από ότι δείχνουν τα πράγματα είναι διατεθειμένος να πουλήσει ακόμα και όργανα από το σώμα του προκειμένου να στηρίξει το πελατειακό σύστημα και τους ρασοφόρους και γραβατοφόρους τραπεζίτες γκάγκστερ .
Το πρόβλημα με την νέα κυβέρνηση είναι πως θα δυσκολευτεί να θέσει θέμα βάσεων , όπως εξήγγειλε προεκλογικά , σύμφωνα με το πακέτο προτάσεων συνεργασίας που κατέθεσε ο μέγας Καρογιάν , την ώρα που ζητά δάνεια από τους Εγγλέζους.
Οπότε να περιμένουμε πως η ως άνω προεκλογική θέση δεν ήταν τίποτα άλλο από ένα βεγγαλικό στο πάρτι της πολιτικής πορνείας , δηλαδή του πολιτικού δοσίματος του ΔΗ,ΚΟ προς τον ΔΗ.ΣΥ. .
Η πατρίδα μας όπως είναι γνωστό άγεται και φέρεται από τις πολιτικές ερωτοτροπίες του ΔΗΚΟ από τον καιρό που ιδρύθηκε αυτό το κόμμα .
Με λίγα λόγια το δάνειο από την Μ. Βρετανία θα είναι μια πράξη περεταίρω εξάρτησης και εμβάθυνσης των ριζών της κατοχής των εγγλέζων στη πατρίδα μας.
Φαίνεται πως το δάνειο από την Μ. Βρετανία πάει πακέτο με την αίτηση για ένταξη στο συνεταιρισμό για την ειρήνη , που θα ενταφιάσει την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που χρειάζεται η Κύπρος και το άνοιγμα προς την Ρωσία.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη από ότι δείχνουν τα πράγματα , έχει κάνει ήδη τις επιλογές της . Θα περιδέσει την Κύπρο στον άξονα του ΝΑΤΟ , Μεγάλης Βρετανίας και Ισραήλ , δεδομένου ότι ο ίδιος ο νυν πρόεδρος έχει θέσει στις προτεραιότητες του την “εμβάθυνση των σχέσεων” με το εν λόγω γειτονικό κράτος.
Η στρατηγική αυτή επιλογή της κυβέρνησης Αναστασιάδη θα έχει βέβαια και τις αναγκαίες προεκτάσεις της στην αντιμετώπιση του εθνικού θέματος. Η εξάρτηση απο τους εγγλέζους , τους νατοϊκούς , τους τροϊκανούς και τους ισραηλινούς , πολλά δεινά εγκυμονεί.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.