Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Σπάταλα και καιροσκοπικά τα μέτρα Αναστασιάδη


Τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση Αναστασιάδη είναι μέτρα σπατάλης και διόγκωσης του ήδη υπερμεγέθους κράτους .
Η υλοποίηση αυτών των μέτρων θα αυξήσει τις κεφαλαιακές ανάγκες του κράτους τις οποίες κατ' ανάγκη θα καλύψει είτε με νέα δάνεια και νέα μνημόνια είτε μέσω αγριότερης φορολογικής βίας.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη άρχισε την θητεία της με την καταλήστευση των καταθέσεων των πολιτών και μάλιστα του παραγωγικού κεφαλαίου των επιχειρήσεων και συνεχίζει ενισχύοντας το ληστρικό φορολογικό κράτος με το κοινωνικό προσωπείο.
Κανένα μέτρο δεν αναγγέλθηκε που να ενισχύει την παραγωγή και να βελτιώνει την ζωή των πολιτών.
Αυτά τα μέτρα προαναγγέλλουν μια περαιτέρω εξάρτηση κράτους και τραπεζιτών που θα την πληρώνει ο λαός.
Σκοπός αυτών των μέτρων είναι να εμφανίσει την κυβέρνηση του ως δήθεν φιλολαϊκή για να κερδίσει την συναίνεση των κοινοβουλευτικών κομμάτων και την υπερψήφιση του μνημονίου .
Η πατρίδα χρειάζεται όραμα που θα ενεργοποιήσει την δημιουργική δύναμη του λαού και θα θέσει ως ιστορική αναγκαιότητα την ριζική αναθέσμιση και ανασυγκρότηση της κοινωνίας και του κράτους.
Το μέλλον της πατρίδος διαγράφεται ζοφερό , είτε με κυβερνήσεις κέντρο- αριστεράς είτε κέντρο-δεξιάς νοοτροπίας και “ιδεολογίας” .
Μόνο με την εφαρμογή του εθνικοκοινωνικού μας προγράμματος , η οικονομία της Κύπρου θα σταθεί πάνω στη στέρεη βάση της παραγωγής , απεξαρτημένη από το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Καμιά ανοχή στην κυβέρνηση της τραπεζοκρατίας , του ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.