Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Η πασχαλινή ταξική προπαγάνδα της εκκλησίας της Κύπρου



Θεμελιώδης αρχή του εθνικοκοινωνισμού και του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι να υπερασπίζεται την αλήθεια και να πολεμά το ψέμα.
Και πράγματι είναι μεγάλο ψέμα να λέμε στο λαό ότι : “τα ξένα κέντρα επέβαλαν τον οικονομικό στραγγαλισμό στον τόπο μας και επιχειρούν την οικονομική κατοχή της πατρίδας μας» .
Αναφερόμαστε στο πολιτικό διάγγελμα του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου , που εκμεταλλευόμενος την Κυριακή της Λαμπρής , άσκησε από άμβωνος ταξική προπαγάνδα υπέρ της ληστρικής τραπεζικής ολιγαρχίας και του Ζυριχικού προδοτικού πολιτικού κατεστημένου.
Αρχιεπίσκοπε Χρυσόστομε δεν είναι τα ξένα κέντρα που σχεδίασαν την πτώχευση της πατρίδος μας αλλά οι ντόπιοι τραπεζίτες με την στήριξη των πολιτικών.
Σε τίποτα δεν θα ωφελήσει την εκκλησία το από άμβωνος πολιτικό ψεύδος. Τουναντίον θα της δημιουργήσει μύρια προβλήματα από την απροκάλυπτη συγκάλυψη των ενόχων και των προδοτών.
Επιτέλους η διοικούσα εκκλησία πρέπει να αποφασίσει αν θα σταθεί στο πλευρό του λαού υπερασπιζόμενη την αλήθεια ή ανάμεσα στις τάξεις των λωποδυτών και τοκογλύφων υπεραμυνόμενη το ψέμα και την ατιμία.
Αρχιεπίσκοπε Χρισόστομε σταματήστε να επιβεβαιώνεται με τη απαράδεκτη στάση σας και τα ψέματα που εκπέμπετε , τη ρήση των υπερασπιστών της αυτοθεώρησης του κόσμου , ότι η θρησκεία είναι το “όπιο των λαών” .
Η πατρίδα μας θα ανακάμψει και θα  σταθεί ξανά στα πόδια της μόνο με την αλήθεια ως οδηγό και με την πίστη στη νίκη κατά των σκοτεινών δυνάμεων της ληστρικής ολιγαρχίας.
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.