Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο εθνικοκοινωνισμός είναι ο εχθρός της ντόπιας και παγκόσμιας τυραννίας

Η αριστερά γαλουχημένη από τα ιδεολογήματα της ταξικής πάλης και της κατάλυσης των πατρίδων και των εθνών υπηρετεί το σύστημα της παγκοσμιοποίησης .
Η δεξιά από την άλλη είναι εξ ορισμού το πολιτικό όργανο της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας τραπεζοκρατίας .
Τα ενδιάμεσα πολιτικά ρεύματα , της κεντροδεξιάς ή κεντροαριστεράς παράγουν ψηφοθηρικές τραγελαφικές προτάσεις που ιδεολογικώς εμποτίζονται από τα δύο αντεθνικά άκρα .
Η χριστιανική θρησκεία στο βαθμό που προάγει τον οικουμενισμό και καθυβρίζει την αρχή του έθνους , συμμετέχοντας ταυτόχρονα στο ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα , υπηρετεί επίσης την παγκόσμια τυραννία .
Ο ακροδεξιός “εθνικισμός” που κινείται ανάμεσα στην αποδοχή του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και της δικτατορίας , αφήνοντας ανενόχλητο το διεθνές και ντόπιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και τη πνευματική τυραννία των θρησκευτικών ιερατείων , αποτελεί επίσης όργανο της παγκοσμιοποίησης και της τυραννικής ολιγαρχίας σε εθνικό επίπεδο.
Μόνο η ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού κτυπά το τέρας της παγκοσμιοποίησης με τα πολλαπλά πλοκάμια του και θέτει ως ύψιστο στόχο την δημιουργία μιας οργανικής λαοκρατικής – εθνοκρατικής δημοκρατίας που θα αποτρέπει μέσα από ακατάλυτους θεσμούς την συσσώρευση του πλούτου και της εξουσίας σε λίγα χέρια και θα συνενώνει την συλλογική με την ατομική δράση για το κοινό καλό στα πλαίσια των δύο θεμελιωδών αρχών , της αρχής του προσώπου ως ελευθερίας του λόγου και της δημιουργίας και της αρχής του έθνους ως μείζονος ιστορικού υποκειμένου .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.