Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Η προδοσία του απευθείας εμπορίου βρίσκεται σε εξέλιξη

Σε εξέλιξη βρίσκεται το καταστροφικό σχέδιο αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος μέσα από το άνοιγμα απευθείας εμπορικώνσχέσεων με την Ε.Ε.
Η κυβέρνηση Αναστασιάδη όχι μόνο ευθυγραμμίζεται με αυτή την εξέλιξη αλλά δείχνει μάλιστα ότι αποτελεί δική της πρωτοβουλία προς καλλιέργεια δήθεν κλίματος εμπιστοσύνης προς επανέναρξη των συνομιλιών.
Ως αντάλλαγμα της αναβάθμισης – αναγνώρισης του κατοχικού μορφώματος σχεδιάζεται η επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου καθ' υπέρβαση ακόμα και των ψηφισμάτων 550 και 789 του Συμβουλίου Ασφαλείας για άνευ όρων επιστροφή της .
Η συναίνεση της κυβέρνησης Αναστασιάδη σε μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί αφεαυτής πράξη προδοσίας που προστίθεται στη γραμμή της επιβολής εμπράγματης λύσης που άρχισε με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων .
Δυστυχώς όμως ο λαός επικροτεί αυτή τη προδοτική πορεία και στηρίζει με κύμβαλα αλαλαγμού τους πολιτικούς που την εφαρμόζουν , ξεπουλώντας μάλιστα ο ίδιος τη γη των πατέρων στους κατακτητές.
Η Κύπρος εγκαταλελειμμένη στα χέρια των προδοτών και των τουρκοπροσκυνημένων περνά μεθοδικά στην τουρκική επικράτεια και στον ευρύτερο Εβραίο-τουρκικό έλεγχο.
Οι λίγοι Έλληνες που απέμειναν καλούνται να δώσουν την μεγάλη μάχη , ενάντια στους προδότες , ενάντια στον επερχόμενο εκτουρκισμό της πατρίδος.



Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.