Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Αγώνας ενάντια στη σιωνιστική ποινικοποίηση της γνώμης

Ο σιωνισμός προσπαθεί να επιβάλει στην Ελλάδα την ποινικοποίηση της γνώμης.
Η πράξη αυτή κτυπά την ουσία της ελληνικότητας την οποία ο λεγόμενος εθνικισμός ούτε μπόρεσε να καταλάβει ούτε να υπερασπιστεί και έτσι απέδειξε την ταύτιση του με το εξουσιαστικό σιωνιστικό κατεστημένο.
Οι ανυπότακτες λαϊκές δυνάμεις και η ελεύθερη ελληνική διανόηση καλούνται να δώσουν την μάχη υπέρ της ελευθερίας του λόγου και του προσώπου επί της οποίας οφείλει να εδράζεται η εθνική πολιτεία .
Ο πόλεμος αυτός κατ ανάγκη θα είναι πολύμορφος και δεν θα στρέφεται μόνο κατά του ντόπιου κατεστημένου αλλά θα κτυπά το κακό στη ρίζα του δηλαδή τον εβραϊσμό.
Μάχη της ελληνικής ουσίας κατά του εβραϊσμού που σκοπό θα έχει την ολοκληρωτική απόσειση κάθε εβραϊκού στοιχείου που εισέδυσε με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσον στην ελληνική πνευματική κληρονομιά.
Η επίθεση που δέχεται το έθνος μας από τον λεπρώδη εξουσιασμό της ερήμου είναι ένα κάλεσμα επανελλήνισης και ριζικής ανασυγκρότησης της εθνικής συνείδησης.
Ο αγώνας αυτός θα σημάνει μια πραγματική επάνοδο του ελληνισμού στην ιστορία μέσα από την πνευματική αφύπνιση της τιτάνιας δύναμης του.

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.