Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Εκδήλωση του Ε.ΔΗ.Κ. έξω από την Αμερικάνικη πρεσβεία στις 20 Ιουλίου




39 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και το πολιτικό κατεστημένο ,  που ένα μέρος του προωθεί τη διχοτόμηση ή την παράταση της κατοχής και ένα άλλο  την επανένωση υπό καθεστώς ομοσπονδιακού  ή συνομοσπονδιακού  τουρκοσυνεταιρισμού ,  κατόρθωσε να περάσει στο λαό τη λήθη και την αθώωση του ηθικού αυτουργού του εγκλήματος της εισβολής , που δεν είναι άλλος από τον στυγερό Αμερικανοσιωνισμό.

Τα συμφέροντα της κυπριακής ολιγαρχίας και τραπεζοκρατίας υπαγορεύουν στενές συνεργασίες με το ΝΑΤΟ  , τον σιωνισμό και το Ισραήλ  , συνεργασίες αισχρές που θα οδηγήσουν σε οδυνηρές περιπέτειες τον κυπριακό ελληνισμό.
Ενάντια σε αυτές τις δραματικές εξελίξεις που δρομολογούνται από το φιλοσιωνιστικό κατεστημένο αλλά και ενθυμούμενοι τη συμμετοχή των αμερικανοσιωνιστών υπό την καθοδήγηση  του Κίσινγκερ στο έγκλημα κατά της Κύπρου , οι εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. έδωσαν συμβολικά το παρόν τους στις 20 Ιουλίου  έξω από την Αμερικανική πρεσβεία , φώναξαν αντιαμερικανικά , αντισιωνιστικά και αντικατοχικά συνθήματα έριξαν φυλλάδια και έσκισαν την τουρκική σημαία.
Το έγκλημα του Αμερικανοσιωνισμού δεν θα το ξεχάσουμε μέχρι να φύγει και ο τελευταίος τούρκος στρατιώτης από την Κύπρο και να πραγματωθεί   το θεμελιώδες δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.
Ενάντια στους διχοτομιστές και τους ομοσπονδιακούς ,  το ΕΔΗΚ υψώνει τη σημαία του αγώνα για αυτοδιάθεση και απελευθέρωση.
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.