Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πανηγυρίζει η τραπεζοκρατία για το κούρεμα του 47,5 %



Με ποσοστό 47,5% στο κούρεμα των ανασφάλιστων καταθέσεων η τράπεζα Κύπρου αναβαπτίζεται και ανακτά την εμπιστοσύνη της στην αγορά κατά τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης Αναστασιάδη , πολιτικού εκφραστή της ολιγαρχίας και της ξενοκρατίας.

Η εμπιστοσύνη προς το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και την σιαμαία σχέση συγκοινωνούντων δοχείων της διαφθοράς με τις κομματικές συμμορίες , μόνο μέσα από την διεφθαρμένη ψυχή του λαού μπορεί να ανακτηθεί και μάλλον αυτό θα γίνει στο τέλος .
Εμείς ένα πράγμα σας λέμε σκλάβοι . Με αυτά τα λεφτά που σας κούρεψε η τραπεζοκρατία και μέσα απο ένα συντονιστικό κράτος ,  θα μπορούσατε να κάνετε οι ίδιοι το τερματικό υγροποίησης του φυσικού αερίου και όχι μόνο.
Τώρα που σας αρπάξανε τα λεφτά οι συνωμότες τραπεζίτες και πολιτικοί , το τερματικό παραδόθηκε στο Ισραήλ όπως και το δίκτυο εκμετάλλευσης  του φυσικού αερίου και εσείς θα κληθείτε , αν δεν υπάρχουν εργατικά χέρια αλλοδαπών , να εργαστείτε στο εβραϊκό δίκτυο με 400 ευρώ το μήνα.
Εμπρός λοιπόν κύπριοι δουλοπάροικοι , μαζί με τους ηγέτες σας να προσκυνήσετε τους αφέντες σας και να αναστηλώσετε το τραπεζικό σας σύστημα.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την τελική συντριβή της τραπεζοκρατίας και την εθνικοκοινωνική  απελευθέρωση από τη δουλεία του τόκου . 
ΕΞΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ 
ΚΑΤΩ Η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ 
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.