Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Όχι στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα


Η ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα επιβεβαιώνει την αποδοχή του κατεστημένου για παραμονή των λαθρομεταναστών και ενρίζωση στην “νέα τους πατρίδα” των θρησκευτικών ή “πολιτισμικών” τους παραστάσεων .
Το γεγονός από μόνο του δείχνει την εξάπλωση της βιβλικής μονοθεϊστικής θρησκείας του ισλάμ στην Ελλάδα και στη Δύση από όπου απωθήθηκε επί αιώνες. Φαίνεται όμως ότι τα σχέδια της “χριστιανικής” δύσης έχουν αλλάξει ριζικά και οι πύλες προς το Ισλάμ άνοιξαν διάπλατα. Οι κατά το παρελθόν εχθροί έγιναν φίλοι και δεν αποκλείεται να γίνουν και σύμμαχοι κατά της ελευθερίας της σκέψης και του λόγου.
Τούτο σημαίνει πως η εθνική διανόηση και ο ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος θα έχει να αντιμετωπίσει νέα δεδομένα φανατισμού , σκοταδισμού και ανθελληνισμού που θα προστεθούν στον ήδη υπάρχον θρησκευτικό φανατισμό και ιουδαιο-χριστιανικό ανθελληνισμό.
Λύση στο πρόβλημα είναι η άμεση αντίσταση στην ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα και η συνέχιση του αγώνα της επανελλήνισης που θα περιορίσει την εξουσιαστική επισκίαση της συνείδησης και της πολιτείας από τα θρησκευτικά δόγματα και τα ληστρικά ιερατεία τους .

Λουκάς Σταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.