Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Η μασονοκρατούμενη κυπριακή ολιγαρχία διαιωνίζει την σκλαβιά μας


Βήματα υποχώρησης κάνει η Αμερική αναφορικά με την επίθεση κατά της Συρίας δείχνοντας ότι αποδέχεται την πρόταση της Ρωσίας για έλεγχο των χημικών όπλων που δυνατόν να διαθέτει η Συρία.
Το γεγονός αυτό έχει μεγάλη σημασία για εμάς τους κύπριους διότι φανερώνει την ισχυρή παρουσία της Ρωσίας στη περιοχή .
Η επιλογή της φιλοσιωνιστικής κυβέρνησης Αναστασιάδη να παραδώσει την Κύπρο στο Ισραήλ και τα νατοϊκά συμφέροντα διαγράφεται ως μια λανθασμένη επιλογή που λήφθηκε μάλλον μέσα από υπόγειες υποβολές της μασονοκρατούμενης ολιγαρχίας της Κύπρου.

Η επιλογή Αναστασιάδη θα εγκλωβίσει την Κύπρο στα συρματοπλέγματα των νατοϊκών συμφερόντων με τα οποία είναι συνδεδεμένη η Τουρκία και έτσι θα παρατείνει την κατοχή της πατρίδος μας από τις τουρκικές και αγγλικές στρατιωτικές δυνάμεις.
Θέση του Ε.ΔΗ.Κ που πρώτοι εμείς καταθέσαμε προεκλογικά , ήταν και είναι πως η Κύπρος πρέπει να ισχυροποιήσει τις σχέσεις με την Ρωσία στα πλαίσια αναβάθμισης της άμυνας της και της προετοιμασίας της ένοπλης σύγκρουσης με τους κατακτητές , παράλληλα με την κατάθεση πρότασης ειρήνης πάνω στην αρχή της αυτοδιάθεσης και της πραγματικής δημοκρατίας που θα προκύψει από την κατάργηση του απεχθούς κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης.
Δυστυχώς όμως η μασονοκρατούμενη ολιγαρχία της Κύπρου και τα πολιτικά φερέφωνα της έχουν πάρει προ πολλού τον δρόμο της προδοσίας και των συνεχών υποχωρήσεων .
Η πατρίδα μας δεν θα δει μέρα ελευθερίας όσο αυτή η γλοιώδης και σιχαμερή ολιγαρχία θα βρίσκεται στο πηδάλιο και ο λαός αλυσωμένος στα κουπιά.
Η κατάργηση της ολιγαρχίας , εκκλησιαστικής και ιδιωτικής και η εφαρμογή εθνικοκοινωνικού πολιτεύματος είναι η προϋπόθεση για να περάσουμε από τον ραγιαδισμό στην απελευθερωτική στρατηγική και να μπούμε μια μέρα ελευθερωτές στους αιματοβαμμένους δρόμους της Κερύνειας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.