Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟΥ-ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο γεωστρατηγικός άξονας Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδος εδράζεται κατά την άποψη μας σε λάθος γεωπολιτικές αναλύσεις που μάλλον υπαγορεύθηκαν στις προσκυνημένες ηγεσίες της Κύπρου και της Ελλάδος από τον σιωνισμό.
Η διατάραξη των σχέσεων Ισραήλ Τουρκίας εάν δεν κριθεί ως παροδική και επιφανειακή οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις.
Μια ξαφνική εξομάλυνση των σχέσεων Ισραήλ – Τουρκίας θα αναδείξει την λανθασμένη γεωστρατηγική Σαμαρά – Αναστασιάδη με τραγικές συνέπειες.
Ας σημειωθεί μάλιστα πως γίνονται πολλές προσπάθειες στο παρασκήνιον , με την παρέμβαση και των Αμερικανών , για να τα βρουν ξανά οι δύο φίλοι και σύμμαχοι , τούρκοι και εβραίοι.
Οπότε σε μια τέτοια προοπτική η Κύπρος εκτίθεται σε φοβερούς κινδύνους.
Ο πρώτος εξ αυτών είναι η επέκταση της κυριαρχίας του Ισραήλ στην επικράτεια της χωρίς να αποκλείεται και μαζικός εποικισμός από εβραίους αν λάβουμε υπόψιν και τις συμφωνίες που υπεγράφησαν με εβραϊκές εταιρείες για την δημιουργία του τερματικού και την εν γένει εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ.
Ο δεύτερος κίνδυνος είναι να επιβληθεί μια καταστροφική τουρκο-κυπρο-συνεταιριστική λύση – διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας ώστε να αποφευχθούν οι τριβές με την Τουρκία και να γίνει πιο εύκολη η εκμετάλλευση – καταλήστευση της κυπριακής ΑΟΖ από τους αμερικανο-εβραίους και την ντόπια εκκλησιαστικο-ιδιωτική ολιγαρχία.
Περιττό να πούμε ότι μέσα από αυτόν τον άξονα , η Ελλάδα θα καταστεί προτεκτοράτο των αμερικανοσιωνιστών , δεδομένου του οικονομικού στραγγαλισμού της από τους ξένους τοκογλύφους και την ευρωζώνη. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συρθεί η Ελλάδα σε περιπέτειες υπηρετώντας τα σχέδια του εβραϊσμού στην Μέση Ανατολή.

Στον άξονα Ισραήλ -Κύπρου – Ελλάδος μπορεί να αντιταχθεί μια άλλη στρατηγική που θα περιλαμβάνει εκτός από την έξοδο της Κύπρου και της Ελλάδος από την ευρωζώνη και την επιστροφή σε ένα κοινό εθνικό νόμισμα , τα κάτωθι :
Ενδυνάμωση της ναυτικής παρουσίας της Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο με παραχώρηση ναυτικής βάσης στη Κύπρο με ανταλλάγματα την παροχή αμυντικού εξοπλισμού .
Στρατιωτική ένωση Κύπρου – Ελλάδος .
Αλλαγή στρατηγικής στο κυπριακό και κατάθεση πρότασης αυτοδιάθεσης και πραγματικής δημοκρατίας στα Ηνωμένα Έθνη .
Χαλαρή συνεργασία με το Ισραήλ στα θέματα γειτνίασης των ΑΟΖ Κύπρου – Ισραήλ.
Κλείσιμο των αγγλικών βάσεων στη Κύπρο.

Αν οι πατριωτικές , εθνικιστικές και εθνικοκοινωνικές δυνάμεις σε Ελλάδα και Κύπρο κατανοήσουν την σοβαρότητα της καταστάσεως όπως αυτή εξελίσσεται από τις εβραιοπροσκυνημένες και μειοδοτικές κυβερνήσεις μας , τότε θα μπορούσαμε να συζητήσουμε για την δημιουργία ενός μετώπου εθνικιστικής αντι-ιμπεριαλιστικής στρατηγικής .
Αν όχι θα παραμείνουμε θεατές του ξεπουλήματος της πατρίδος από τους προδότες.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.