Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη συντρίβει την φτωχολογιά


Τα φοροληστρικά μέτρα που εφαρμόσθηκαν στα νοσοκομεία σε συνδυασμό με τις περικοπές στις συντάξεις και τους μισθούς κτυπούν θανάσιμα την φτωχολογιά και ιδίως τους χαμηλοσυνταξιούχους.
Φαίνεται πως η ανάλγητη κυβέρνηση Αναστασιάδη αποφάσισε να τους στήλει μια ώρα αρχύτερα στο τάφο .

Από την άλλη η κυβερνητική προπαγάνδα μέσα από τα ελεγχόμενα μέσα παραπληροφόρησης διατυμπανίζει πως τα μέτρα για την υγεία έχουν γίνει δεκτά με μεγάλη ευχαρίστηση από τα λαϊκά στρώματα τα οποία μάλιστα δείχνουν υψηλό πολιτισμικό επίπεδο με τον τρόπο που αποδέχθηκαν τα μέτρα της τρόικας για να στηριχθεί το τραπεζικό σύστημα .
Η ευτυχία ξεχειλίζει από τις καρδιές των φτωχών , των ανέργων των χαμηλά αμοιβόμενων. Αυτό θέλουν να πουν τα λυσσαλέα κομματόσκυλα της κυβέρνησης της στυγερής ολιγαρχίας.
Κύπριοι πολίτες , το χρέος που μας φόρτωσαν οι υπηρέτες της τραπεζοκρατίας δεν είμαστε υποχρεωμένοι να το αποδεχτούμε . Είναι χρέος απεχθές και επαχθές και οφείλουμε να το τρίψουμε στα μούτρα των τραπεζιτών. Να φορτωθούν το χρέος αυτοί που μας έκλεβαν τόσα χρόνια , οι ρασοφόροι και γραβατοφόροι τραπεζίτες,
Δώστε δύναμη στο εθνικοκοινωνικό κίνημα της εθνικιστικής αριστεράς για να διαγράψουμε όλα τα χρέη του λαού προς τους ξένους και ντόπιους τραπεζίτες και να κοινωνικοποιήσουμε τον συσσωρευμένο πλούτο της ολιγαρχίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.