Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ευρωπαϊκή Ένωση : το κάστρο της ληστρικής ολιγαρχίας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε πορεία κραταιάς συνένωσης των τοπικών ολιγαρχιών και των τοπικών συστημάτων τραπεζοκρατίας σε ένα πανευρωπαϊκό σύστημα αλληλεγγύης εις βάρος των εθνικών κοινωνιών οι οποίες καθίστανται το υλικό και το μέσον ευτυχίας για τους λίγους , ληστές της εργασίας.
Η συνένωση των τοπικών ολιγαρχιών καταλύει κάθε εθνική αξία και θεωρεί την εθνική κοινότητα ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πραγμάτωση της ολιγαρχικής ευδαιμονίας.
Για αυτό το λόγο καθίσταται επιβεβλημένη από τους ολιγάρχες , η διάλυση των εθνικών κοινωνιών μέσα σε μια χαβούζα όπου θα εισρέουν οι εξαθλιωμένοι πληθυσμοί της Ασίας και της Αφρίκης.
Η πορεία αυτή αν αφεθεί ανεμπόδιστη θα οδηγήσει στο θάνατο τα έθνη της Ευρώπης και στη καταβύθιση της πνευματικής τους κατάστασης σε ένα νέο μεσαίωνα θρησκολαγνικού σκοταδισμού.
Πάνω από την χαβούζα των σκλάβων θα στήσει τα παλάτια της η χρυσοφόρος ολιγαρχία μέσα από συστήματα αυτοάμυνας και ακραίας άσκησης βίας στις μάζες των σκλάβων.
Συνάγεται εκ τούτων πως η καταστροφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσα από την συντριβή των τοπικών ολιγαρχιών – τραπεζοκρατιών είναι ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στην ελευθερία και την προκοπή των εθνικών κοινωνιών μας.
Το κάστρο της Ε.Ε θα πέσει με συγκρούσεις μέσα από τους δικούς της θεσμούς αλλά και με νέες αναθεσμίσεις των εθνικών κοινωνιών που θα καταργούν τα συστήματα εξουσίας των τοπικών ολιγαρχιών.
Το ΕΔΗΚ κατέρχεται στις ευρωεκλογές για να περάσει το μήνυμα της έσωθεν υπόσκαψης και καταστροφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συστημάτων της.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.