Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ο εθνικοκοινωνισμός ενάντια στη “δημοκρατία” των κομματικών συμμοριών

Στο εθνικοκοινωνικό πολίτευμα η νομοθετική εξουσία αναδύεται από τον ίδιο το λαό , από τις παραγωγικές και τοπικές του ενώσεις που από την τοπική αυτοδιοίκηση της κοινότητας περνά στην επαρχιακή αυτοδιοίκηση και το επαρχιακό προτασιακό και ελεγκτικό συμβούλιο που ασκεί άμεση εξουσία πάνω στους αντιπροσώπους του εθνικής βουλής .
Πρωτογενές κύτταρο του εθνικοκοινωνικού πολιτεύματος είναι η λαϊκή συνέλευση σε κάθε επίπεδο και η θεσμισμένη δυνατότητα ανάκλησης των όποιων αντιπροσώπων της .
Στο εθνικοκοινωνικό πολίτευμα η παρουσία των κομματικών συμμοριών είναι ασύμβατη και εχθρική προς το πνεύμα της λαϊκής κυριαρχίας .
Οι πολιτικοί ηγήτορες στο εθνικοκοινωνικό πολίτευμα θα βγαίνουν μέσα από την σχολή των πολιτικών ευέλπιδων που θα αποτελεί την κορωνίδα της εθνικής παιδείας και της εθνικής αυτογνωσίας.
Το έργο των πολιτικών θα ελέγχεται από την λαϊκή νομοθετική εξουσία και τον στρατό η οργάνωση του οποίου θα επεκτείνεται μέσα στις ένοπλες λαϊκές πολιτοφυλακές.
Έτσι θα γίνει πράξη η αρμονική σχέση ανάμεσα στο πνεύμα , την πολεμική ισχύ και τις παραγωγικές δυνάμεις.
Το εθνικοκοινωνικό πολίτευμα θα θέσει τέρμα στις κομματικές συμμορίες αλλά και στις σκοτεινές συνωμοτικές , αφανείς και εμφανείς οργανώσεις των στοών της πλουτοκρατίας που διασυνδέονται με ξένες δυνάμεις και συμφέροντα.
Στη “δημοκρατία” της ολιγαρχίας και της ξενοκρατίας που πραγματώνεται μέσα από τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό αντιτάσσουμε το οργανικό κράτος του εθνικοκοινωνισμού.
Εμείς οι εθνικοκονωνιστές είμαστε ξεκάθαροι στις ιδέες μας και δεν παραπαίουμε ανάμεσα στην αποδοχή του τυραννικού συστήματος και την κενή συνθηματολογία όπως οι διάφοροι συστημικοί “εθνικιστές” . Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι εχθροί του έθνους και του λαού και πως θα τους συντρίψουμε όταν έρθει η ώρα της επιβολής της δικής μας ισχύος.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.