Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ε.ΔΗ.Κ. : Το κοινό ανακοινωθέν αναπαράγει την προδοσία


Για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές η αποδοχή της διζωνικότητας την οποία επέβαλε η βία της εισβολής συνιστά προδοσία.
Η αποδοχή αυτή έγινε ήδη από τον Μιχάλη Μούσκο ( Μακάριο Γ ) .
Η αποδοχή της από τους επιγόνους του μακαριακού ραγιαδισμού φτάνει μέχρι το κοινό ανακοινωθέν του προέδρου Αναστασιάδη.
Συνεπώς η αποδοχή της διζωνικότητας και μόνο αυτή αποτελεί εκ μέρους του προέδρου ,συναίνεση στη προδοσία και αναπαραγωγή της.

Η ομοσπονδία που εδράζεται πάνω στην διζωνικότητα προσθέτει νέα στοιχεία στο έγκλημα κατά της πατρίδος όταν μάλιστα αυτή η ομοσπονδία ενισχύεται από την λεγόμενη πολιτική ισότητα του 18% των “τουρκοκυπρίων” με το 82% των “ελληνοκυπρίων” και επαυξάνεται με την πολιτειακή αυτονομία και αυτοτέλεια που προσδίδει στο κατοχικό μόρφωμα υπόσταση συνιστώσας και πρωτογενούς οντότητας .
Η διζωνική ομοσπονδία επιβραβεύει την τουρκική εισβολή και μετεξελίσσει το μόρφωμα που παρήγαγε η εισβολή σε πολιτεία που η υπόσταση της κατά τον Νίκο Αναστασιάδη θα προέλθει από το νέο σύνταγμα το οποίο σύνταγμα δεν θα τεθεί από το λαό αλλά όπως το πρώτο σύνταγμα της Ζυρίχης θα γεννηθεί μέσα από τον ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
Το κοινό ανακοινωθέν είναι από μόνο του μια πράξη προδοσίας των αρχών της ΑΥΤΟΘΕΣΜΙΣΗΣ , της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ , της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , των ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΓΗΣ , του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
Ως τούτου δεν θα δεχθούμε κανένα “δίκαιο” που ήθελε προκύψει από την προδοσία των αρχών του δικαίου και την αποδοχή της πρωτογενούς αδικίας της εισβολής και κατοχής . 
Ορμώμενοι εξ αυτών των αρχών , όπου εδράζεται ο πολιτισμός , καλούμε σε πανεθνικό και παλλαϊκό αγώνα για την ανατροπή των προδοτικών - κατακτητικών σχεδίων και την απελευθέρωση της γης μας από τους κατακτητές της. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.