Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ


Ο πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε ψεσινή συνέντευξη του στο ΡΙΚ παραδέχθηκε ότι η χρεοκοπία του κράτους οφείλεται στα πολιτικά κόμματα που μετέτρεψαν το δημόσιο και τους ημικρατικούς οργανισμούς σε χώρο διεκπεραίωσης των πελατειακών υπο-σχέσεων τους προς τους ψηφοφόρους.
Ο κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός κρίνεται από τους ίδιους τους υπηρέτες του ως η κυριότερη αιτία της χρεοκοπίας .
Δημιούργησαν αντιπαραγωγικούς οργανισμούς καθιστώντας ακόμα και αυτή την δημόσια διοίκηση αντιπαραγωγική και παρασιτική.
Η κομματοκρατία ισοπέδωσε τα πάντα και κυρίως τις αξίες και τις αρχές μιας ευνομούμενης και παραγωγικής πολιτείας .

Η κομμματοκρατία ενθρόνισε την αναξιοκρατία , την κλεπτοκρατία , την φαυλοκρατία και καθιέρωσε την διαπλοκή ανάμεσα στις κομματικές συμμορίες και την ολιγαρχία του πλούτου που μέσα από το τραπεζικό σύστημα κατηύθυνε σύμφωνα με τα συμφέροντα της την οικονομία και στο τέλος την καταλήστεψε αφήνοντας πίσω της ερείπια στη παραγωγική βάση και ένα τεράστιο δημόσιο τομέα που ζητά να τραφεί από τις σάρκες του φτωχού εργαζόμενου στην ιδιωτική οικονομία μέσα από εξουθενωτική φορολογία και δάνεια , δάνεια , δάνεια και άλλα δάνεια και μνημόνια , μνημόνια , μνημόνια και άλλα μνημόνια.
Αυτό το σύστημα της φαυλοκρατίας αν δεν καταρρεύσει , στο τέλος θα πουληθεί ο λαός σκλάβος τοκογλύφους και τους κατακτητές , θα πουληθεί η γη μας , ο εθνικός πλούτος , η εργασία μας .
Η πατρίδα θα χαθεί αν ο λαός δεν ξεσηκωθεί να βάλει ένα τέλος στον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό και να ανορθώσει ένα νέο λαϊκό εθνικοκοινωνικό κράτος.
Δεν φοβόμαστε την χρεοκοπία , δεν φοβόμαστε την κατάρρευση του κράτους των φαύλων.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές έχουμε σχέδιο ανασυγκρότησης της οικονομίας και του κράτους που θα δώσει στο λαό τα δίκαια της εργασίας του σε συνθήκες παραγωγικής ανάπτυξης και προόδου.

Κάτω το κράτος των κομματικών μηχανισμών της διαφθοράς και της διαπλοκής με την ολιγαρχία.
Κάτω ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας με τα πριγκιπικά δικαιώματα που μας πίνει το αίμα.
Κάτω η ληστρική τραπεζοκρατία.

Εθνικοκοινωνικό κράτος ΤΩΡΑ.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΑ .
ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΕ ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ .
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.