Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ αδελφωμένα στο δρόμο της εθνικής προδοσίας


Πρέπει να καταλάβει ο κυπριακός ελληνισμός ότι το κοινό ανακοινωθέν δεν οδηγεί σε πρόταση λύσης που απλά θα τεθεί σε δημοψήφισμα για να εγκριθεί ή όχι από τον λαό.
Το κοινό ανακοινωθέν οδηγεί σε επιβαλλομένη λύση διότι πριν την κατάθεση του ολοκληρωμένου σχεδίου θα δημιουργηθούν θεαματικές ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ με την λεγόμενη εφαρμογή μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης , που περιλαμβάνεται ως όρος στο κοινό ανακοινωθέν.
Αυτά τα μέτρα είναι το άνοιγμα και η συν-δημιουργία της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το απευθείας εμπόριο κατεχομένων και Ευρωπαϊκής Ένωσης .

( με τον όρο συν-δημιουργία εννοούμε την συνεργασία των τουρκικών τραπεζών με την ντόπια εκκλησιαστικο-ιδιωτική ολιγαρχία και τραπεζοκρατία )
Στόχος αυτών των μέτρων είναι να εγκλωβίσουν την απόφαση της “ελληνοκυπριακής κοινότητος” αναβαθμίζοντας εμπράγματα το κατοχικό μόρφωμα σε βαθμό κράτους , που θα έχει δικαίωμα να ανοίξει πρεσβείες ή γραφεία σε όλες τις χώρες της Ευρώπης δεδομένης της εμπορικής σχέσης που θα έχει νομίμως με αυτές. Αυτή όμως είναι η ουσία της διχοτόμησης .
Θέλουν με λίγα λόγια να πάνε προς την λύση – διάλυση της κυπριακής δημοκρατίας μέσα από την διχοτόμηση .
Οπότε δεν θα έχει πια κανένα νόημα το ΟΧΙ της “δικής μας πλευράς” μέσα από την επανάληψη του προδοτικού διπλού δημοψηφίσματος με την συμμετοχή των εποίκων .
Δημοκρατικός Συναγερμός και ΑΚΕΛ βρίσκονται ξανά μαζί , ομόλογα στο δρόμο της εθνικής προδοσίας.


Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.