Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Κύπρος συναίνεσε στα πρώτα μέτρα κατά της Ρωσίας



Το ΔΝΤ και οι τοκογλύφοι της Ε.Ε., εισέβαλαν ήδη στην Ουκρανία και άρχισαν να “..ενθαρρύνουν τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομικά πληγείσα χώρα..” επιβάλλοντας τα πρώτα μέτρα κατά της Ρωσίας με την συναίνεση και της Κύπρου.
Ξεχνά ο πρόεδρος Αναστασιάδης ότι η Ε.Ε. , όχι μόνο δεν επέβαλε κάποιο μέτρο κατά της τουρκικής κατοχής αλλά τουναντίον μας πιέζει να δεχθούμε το απευθείας εμπόριο Ε.Ε., και κατεχομένων που στην ουσία θα αναβαθμίσει σε περιωπή κράτους το κατοχικό μόρφωμα.

Ο πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας όφειλε να πει όχι στα μέτρα κατά της Ρωσίας και να απαιτήσει μέτρα κατά της Τουρκίας και του κατοχικού μορφώματος .
Τούτο σημαίνει να είσαι πρόεδρος κράτους που διεκδικεί την κατεχόμενη επικράτεια του και όχι την τουρκοσυνεταιριστική λύση και τον εναγκαλισμό με τους κατακτητές.
Η εξάρτηση μας από την Ε.Ε μέσω των τοκογλυφικών δανείων και των μνημονίων θα εξελιχθεί σε πλήρη απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας και σε πρωτοφανή εθνική ταπείνωση και φτώχεια , υπό την καθοδήγηση του ντόπιου πολιτικού ραγιαδισμού.
Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.