Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ : Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Κύπριε εργαζόμενε
Αν δεν καταλάβεις πως υπάρχει μια τάξη που σε εκμεταλλεύεται και σε ληστεύει , τότε ο αγώνας σου δεν θα έχει στόχο. Θα αναζητάς φαντάσματα μέσα στη νύχτα της ιδεολογικής σύγχυσης.
Η τάξη που σε εκμεταλλεύεται και σε εξουθενώνει είναι μεγαλοαστική συμμορία των τραπεζιτών και των ευνοούμενων τους μονοπωλίων που υποστηρίζονται νομικά και πολιτικά από τα όλα τα πολιτικά κόμματα .
Ούτε η αριστερά , ούτε η δεξιά , ούτε το κέντρο και οι λεγόμενοι σοσιαλιστές , αμφισβητούν την εξουσία των τραπεζιτών και μεγαλοαστών αλλά τουναντίον τους στηρίζουν με κάθε τρόπο.
Μέσα σε αυτό το σύστημα των συγκοινωνούντων δοχείων της εξουσίας παράγεται μια δικαιοσύνη που στέκει άγρυπνος φρουρός στο πλευρό των εκμεταλλευτών σου και των πολιτικών εξουσιαστών.
Για αυτό μην περιμένεις πως η δικαιοσύνη θα διορθώσει δήθεν το σύστημα , θα τιμωρήσει τους ενόχους και θα το βγάλει καθαρό και αμόλυντο από την κολυμβήθρα της.
Μην φαντάζεσαι ότι θα βελτιώσεις αυτό το σύστημα που είναι η φυλακή σου και η δυστυχία σου. Θα γλυτώσεις από τα δεσμά του συστήματος μόνο αν συγκρουστείς ευθέως με αυτό , με σκοπό να το καταστρέψεις.
Ο αγώνας σου πρέπει να έχει στόχο την καταστροφή της μεγαλοαστικής τάξης και του πολιτικού συστήματος του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού που υπηρετεί αυτή τη τάξη με χίλια πρόσωπα και μάσκες.
Αγώνας υπέρ της λαϊκής εξουσίας και της διαχείρισης του πλούτου που παράγει η λαϊκή εργασία.
Σε αυτό τον αγώνα θα κερδίσεις , αν αρνηθείς την συστημική αριστερά που σου διδάσκει την υποταγή και την συμφιλίωση με τους εκμεταλλευτές σου , αλλά και τη δεξιά που σου υπόσχεται να σε θρέψει από τα ψίχουλα που θα πέφτουν από το τραπέζι των αφεντάδων της κοινωνίας.
Αυτή είναι η κατάσταση μέσα στην οποία είσαι εγκλωβισμένος και σε εξαπατούν από την μια η συστημική διεθνιστική αριστερά και από την άλλη η δεξιά με τα ακροδεξιά παρακλάδια της που ενώ παριστάνουν τους υπερασπιστές της εργασίας επιτίθενται με την πρώτη ευκαιρία στην εργατιά και τα δίκαια της.
Το ζητούμενο σήμερα είναι να προβάλει στο πολιτικό πεδίο η ιδεολογία και πολιτική οργάνωση που θα εκφράσει τις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις ενάντια στην ληστρική μεγαλοαστική τάξη με τους συμμάχους και τους μπράβους της.
Αυτή την ιδεολογία διδάσκει στο λαό , το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ.

Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.