Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΟΧΙ στους “μοναδικούς εθνικιστές”


Ο συστημικός συντηρητικός “εθνικισμός” της ακροδεξιάς που αυτονομάζεται μάλιστα “μοναδικός” στηρίζει το σύστημα σε όλες τις δομές και απολήξεις του.
Ιδιαίτερα στηρίζει το χρηματοπιστωτικό σύστημα , δηλαδή την συμβιωτική σχέση πολιτικής κομματικής εξουσίας και τραπεζιτών που αποβαίνει πάντα εις βάρος των παραγωγικών δυνάμεων του λαού και αποτελεί επίσης διαρκή αιτία ταξικής ανισότητας μέσα από την ευνοιοκρατική σχέση με την ολιγαρχία του πλούτου και τα ολιγαρχικά μονοπώλια .

Αυτό το τραπεζικό σύστημα εάν διατηρηθεί σε εθνικό επίπεδο , όπως υποστηρίζουν οι “μοναδικοί εθνικιστές” σημαίνει πως διατηρείται και η σκοτεινή σχέση αυτού με το διεθνές τραπεζικό σύστημα και την υπερεξουσία της παγκοσμιοποίησης.
Συνεπώς όταν οι “μοναδικοί εθνικιστές” μας καλούν να πειθαρχήσουμε στις γραμμές τους σημαίνει πως μας καλούν να δεχθούμε τις αλυσίδες και να υποταχθούμε στη σκλαβιά των ντόπιων και διεθνών τραπεζιτών.
Οι “μοναδικοί εθνικιστές” είναι με λίγα λόγια οι εξαπτερυγοφόροι και παραστάτες του συστήματος της τραπεζοκρατίας στην οποία μας καλούν να υποταχθούμε υπό τις ευλογίες μάλιστα των στυγερών ρασοφόρων τραπεζιτών που και αυτοί συμμετέχουν στο πλιάτσικο και την καταλήστευση των παραγωγικών δυνάμεων του λαού .
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές γνωρίζουμε τα πλέγματα και συμπλέγματα της κατοχής και της τυραννίας , γιαυτό λέμε ΟΧΙ στους “μοναδικούς εθνικιστές” και τα αφεντικά τους.
Εμείς οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές λέμε ξεκάθαρα πως θα κατεδαφίσουμε το τραπεζικό σύστημα της ολιγαρχίας .
Θα δημιουργήσουμε ένα νέο λαϊκό-κρατικό σύστημα που θα στηρίζει την πλατιά παραγωγική βάση χωρίς τόκους , με όραμα μια ισχυρή εθνική οικονομία που στις δομές της ο εργαζόμενος θα είναι ο πραγματικός διαχειριστής και διαφεντευτής της εργασίας του.
Κτυπώντας το ληστρικό τραπεζικό σύστημα κτυπούσε το παρόν δικτατορικό καθεστώς στην καρδιά του.
Διαγραφή των χρεών των παραγωγικών δυνάμεων του λαού προς τις τράπεζες.
Κοινωνικοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας προς ενδυνάμωση της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Επιστροφή στην νομισματική ανεξαρτησία και στην νέα κυπριακή λίρα.

Λουκάς Σταύρου
Ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.