Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΣΚΕΨΟΥ , ΓΝΩΡΙΣΕ , ΠΟΛΕΜΑ

Οι τραπεζίτες κάνουν ότι θέλουν , επενδύουν όπου θέλουν , χαρίζουν όπου θέλουν , χρηματοδοτούν όποιο θέλουν . Ξέρετε γιατί;
Διότι πίσω τους έχουν την στήριξη του κράτους το οποίο κράτος με την σειρά του βρίσκεται στα χέρια των κομματικών συμμοριών , που χρηματοδοτούνται επίσης από τους τραπεζίτες , είτε άμεσα είτε μέσω θυγατρικών εταιριών τους .
Στην ουσία οι τραπεζίτες μέσα από αυτή τη συμβιωτική σχέση με το κράτος και τα κόμματα διαχειρίζονται κατά βούληση τον κοινωνικό πλούτο και τους φόρους του λαού.
Αυτό το σύστημα του φαύλου κύκλου που ονομάζουμε τραπεζοκρατία , εμείς οι εθνικοκοινωνιστές θέλουμε να το καταργήσουμε.
Καμία στήριξη του κράτους προς τις ιδιωτικές τράπεζες.
Όποιος θέλει να κάνει τον τραπεζίτη ας ρισκάρει τα κεφάλαια του .Επίσης καμιά εγγύηση των καταθέσεων προς τις ιδιωτικές τράπεζες.
Έτσι ο σημερινός τοκογλύφος και  διαχειριστής της εθνικής οικονομίας θα μείνει εκτεθειμένος .
Στη θέση αυτού του συστήματος διαφθοράς και κερδοσκοπίας που συνθλίβει την παραγωγή θα ορθώσουμε την κρατική τράπεζα που θα έχει ως σκοπό την στήριξη της παραγωγής με την συνδρομή και εποπτεία ενός υπουργείου ανάπτυξης και παραγωγής.
Ταυτόχρονα θα εφαρμόσουμε αυστηρές ποινές κατά της διαπλοκής και της δόλιας συσσώρευσης ισχύος σε λίγα χέρια στα πλαίσια μιας πραγματικής λαϊκής κυριαρχίας , όπου στο νομοθετικό σώμα θα αντιπροσωπεύονται οι τοπικές κοινότητες και οι παραγωγικές ενώσεις με ανακλητή αντιπροσώπευση που θα ξεκινά από την βάση της τοπικής λαϊκής συνέλευσης .
Έτσι θα μπει τέλος στην φαυλοκρατία και την τραπεζοκρατία και μια πραγματική λαϊκή δημοκρατία θα αντικαταστήσει τον κομματοκρατικό κοινοβουλευτισμό.
Η διαφορά της δικής πρότασης από το ισχύον σύστημα , έγκειται στο ότι το υποκείμενο που θα διαχειρίζεται τα κοινά και τους πόρους δεν θα είναι οι συμμορίες των ολίγων , των κομμάτων και των τραπεζιτών , αλλά το σύνολο του λαού.
Αν αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις συμπολίτη , αν το πετάξεις ως κάτι ουτοπικό και ανεφάρμοστο δήθεν , τότε είναι σαν να αποδέχεσαι να σε εξουσιάζουν οι συμμορίτες , οι κλέφτες και οι ποταποί και εσύ να παραιτείσαι από κάθε προσπάθεια , από κάθε αντίσταση.
Αυτές τις σκέψεις που προσπαθούμε να σου διδάξουμε δεν τις έχεις ακούσει στα σχολεία των αφεντικών σου , για αυτό σου φαίνονται ξένες . Αν όμως τις κατανοήσεις και τις αποδεχθείς τότε θα καταλάβεις ότι είναι ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του λαού ενάντια στην τυραννική ολιγαρχία.
Μην νομίσεις ότι αν τιμωρηθούν κάποιοι από το σύστημα θα αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Τίποτα δεν θα αλλάξει , διότι το σύστημα της διαφθοράς και της ολιγαρχίας αναπαράγει κατά εκατομμύρια αντίτυπα τα ρυπαρά όργανα του. Το ζητούμενο είναι να γκρεμίσεις το σύστημα τους και να πάρεις στα χέρια σου την εξουσία της διαχείρισης της ζωής σου ως εθνικής και κοινωνικής οντότητας.
Σκέψου , γνώρισε , πολέμα. 
Η εξουσία εκπορεύεται από τον λαό και ανήκει στο λαό.

Λουκάς Σταύρου
ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.