Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Έξοδος από τα συρματοπλέγματα της Ε.Ε.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση μας κατέστρεψε τον αγροτικό τομέα . Μας επέβαλε περιορισμούς στη παραγωγή και σε κάποιους τομείς μας επέβαλε να καταργήσουμε την παραγωγή μας και να ξεριζώσουμε ποικιλίες που καλλιεργούσαμε στη Κύπρο για αιώνες.
Από την άλλη μας επέβαλε περιορισμούς στις εισαγωγές από τρίτες χώρες , με δασμούς και άμεση καταβολή του ΦΠΑ . Οπότε έμεινε μια επιλογή σε εμάς που είμαστε μια μικρή οικονομία όπως ολόκληρος ο ευρωπαϊκός νότος. Να προμηθευόμαστε από τις βόρειες βιομηχανικές χώρες της Ε.Ε. , και κυρίως από την Γερμανία.

Το αποτέλεσμα ήταν να συσσωρευθεί το κεφάλαιο στο Βορρά και να επιστρέψει σε εμάς υπό την μορφή δανείων με τόκους και μνημόνια.
Σε αυτό το πλιάτσικο των πατρίδων μας και των οικονομιών μας κλήθηκε να συμμετάσχει και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ( Δ.Ν.Τ.) .
Με αυτό το σύστημα η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε η φυλακή μας.
Η οικονομική εξάρτηση στις ισχυρές οικονομίες του Βορρά σημαίνει και την εθνική μας εξάρτηση.
Αν θέλουμε να ξαναβρούμε την εθνική μας ανεξαρτησία και την οικονομική μας αυτοδυναμία και αυτονομία πρέπει να φύγουμε άμεσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη και ταυτόχρονα να εφαρμόσουμε λαϊκή , αντί-ολιγαρχική οικονομική πολιτική στην εθνική οικονομία .
Κάθε πρόταση βελτίωσης της Ε.Ε., αποτελεί πολιτική αγυρτεία και εξαπάτηση του λαού .
Από την σκλαβιά της Ε.Ε. , με ένα τρόπο γλιτώνουμε. Με την άμεση έξοδο μας από τα συρματοπλέγματα της.

Λουκάς Σταύρου
ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής
πρόεδρος  ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.