Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Κάτω η ψευτοδημοκρατία τους


ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ συζητούν την αύξηση του ορίου εισόδου στην βουλή που θα ισχύσει στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Κομματοκρατική δικτατορία έχουμε , ότι θέλουν θα κάνουν.
Για εμάς τους εθνικοκοινωνιστές το πρόβλημα δεν είναι η συμμετοχή στα όργανα της δικτατορίας του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , όπως είναι η βουλή ή το λεγόμενο εθνικό συμβούλιο που αμφότερα αποτελούν κονκλάβια προσκυνημένων και μανδαρίνων της ολιγαρχίας.
Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει μέσα από τα όργανα της τυραννίας.
Το ζητούμενο δεν είναι η συμμετοχή μας σε αυτά αλλά η κατάργηση αυτών των οργάνων , η κατεδάφιση του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού και η μεταβίβαση της νομοθετικής εξουσίας στους πραγματικούς δικαιούχους , δηλαδή στις τοπικές κοινότητες και τις παραγωγικές ενώσεις.
Το ΕΔΗΚ ως κόμμα αντισυστημικό και εκφραστής του αναγεννητικού εθνικού κινήματος ετοιμάζει πρόταση προς τον ίδιο τον λαό που αφορά στην σύσταση της λαϊκής συνέλευσης για την ριζική αναθέσμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής νομοθετικής εξουσίας.
Με όπλο την παράδοση του ελληνικού κοινοτισμού που έρχεται από τα βάθη των αιώνων , θα πολεμήσουμε το σύστημα της κομματοκρατίας που μας ήρθε από την γαλλική επανάσταση για να καταργήσει ένα κύτταρο δημοκρατίας αμιγώς ελληνικό που άντεξε μέσα στους αιώνες σε όλες τις συνθήκες , ελευθερίας και δουλείας.
Ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο τον πολίτη , όχι ως άτομο αφηρημένο όπως τον θέλει ο διαφωτισμός , αλλά ως πρόσωπο και υπόσταση ελευθερίας λόγου που γνωρίζει ότι ανήκει σε ένα ευρύτερο σύνολο ή ιστορική οντότητα που είναι η εθνοφυλετική κοινότητα , το οχυρό που διαφυλάττει την ελευθερία και προάγει την δημιουργία .
Η σχέση του πολίτη με την εθνοφυλετική κοινότητα είναι σχέση που εδράζεται στην ελευθερία και τον σεβασμό της φύσης ως προϋπάρχουσας πραγματικότητας .
Η ατομοκεντρική κοινωνία της “φιλελεύθερης” ολιγαρχίας πρέπει να αντικατασταθεί από την πολιτεία του φυσιοκεντρικού ανθρωπισμού. Δύο κόσμοι διαφορετικοί και ασυμβίβαστοι μεταξύ τους.
Κάτω η ψευτοδημοκρατία τους .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.