Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Θανάσιμο το ενδιαφέρον των αμερικανών για το κυπριακό


Το νέο ενδιαφέρον των Αμερικανών για το κυπριακό εγκυμονεί φοβερούς κινδύνους. Η δρομολόγηση του σχεδίου εφαρμογής των λεγομένων μέτρων εμπιστοσύνης , όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές , που περιλαμβάνει την επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα πρόσθετης αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος νομιμοποιεί τελεσίδικα την κατοχή.

Επίσης τα όσα δήλωσε ο νέος αντιπρόσωπος του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών περί εφαρμογής του κεκτημένου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα πλαίσια μιας λύσης που θα εδράζεται σε δύο συνιστώντα μορφώματα αποτελούν κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου από τα Ηνωμένα έθνη.
Η Κύπρος εντάχθηκε στην Ε.Ε. Έχοντας ένα μέρος της επικράτειας της υπό τουρκική κατοχή και η μόνη εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου θα ήταν η επέκταση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη επικράτεια της. Δεν είναι νόμιμο ούτε δίκαιο η κατεχόμενη επικράτεια να αναβαθμιστεί σε αναγνωρισμένο κρατικό ή πολιτειακό μόρφωμα επί του οποίου να εφαρμοσθεί το κεκτημένο.
Οι Έλληνες της Κύπρου πρέπει να είναι έτοιμοι να αντισταθούν σθεναρά στη νέα προσπάθεια των κατακτητών και των υπερασπιστών τους ως και των ντόπιων προδοτών που απο κοινού απεργάζονται την τελειωτική αναγνώριση της κατοχής και την επιβολή τουρκοσυνεταιριστικής λύσης.
Αν αυτή την φορά μείνουμε σιωπηλοί τότε η πατρίδα θα χαθεί.
Αντίσταση στην προδοσία .
Αντίσταση στη κατοχή.
Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.