Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η Κύπρος παραδόθηκε από την κυβέρνηση Αναστασιάδη στις σιωνιστικές δυνάμεις


Η συμμετοχή της Κύπρου στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους “αποφασίστηκε” από μια κυβέρνηση , την κυβέρνηση Αναστασιάδη , που εκτελεί τυφλά τις διαταγές των τοκογλύφων της τρόικας , της ευρωπαϊκής ένωσης , του ΝΑΤΟ , των εγγλέζων που διατηρούν αγγλικές βάσεις στη Κύπρο σε έδαφος που κατέχουν από τον καιρό της αποικιοκρατίας και επιπρόσθετα των Ισραηλινών στους οποίους παρέδωσε και τα ραντάρ του Τροόδους.

Η Κύπρος παραδόθηκε στα συμφέροντα της καπιταλιστικής συμμορίας της δύσης στα πλαίσια της πλήρους απώλειας της εθνικής της κυριαρχίας που συμπληρώνουν την υποταγή της στα μνημόνια και την τρόικα.
Η Κύπρος συρόμενη από μια κυβέρνηση που αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα της ντόπιας ολιγαρχίας και τραπεζοκρατίας αρχίζει να χάνει κάθε εθνικό προσανατολισμό αλλά και αυτήν την ελληνική ταυτότητα της και να γίνεται όργανο των σιωνιστικών δυνάμεων.
Αν οι σιωνιστικές δυνάμεις καταφέρουν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους την περιοχή που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος , είναι βέβαιο πως τα εδάφη αυτά δεν θα επιστραφούν στα κράτη που ανήκουν αλλά θα αποτελέσουν μια ζώνη σιωνιστικής κυριαρχίας και ένα διάδρομο εφόδου κατά του Ιράν και της Συρίας.
Τα σενάρια που προκύπτουν από μια τέτοια εξέλιξη είναι πολλά και διάφορα . Η έκβαση του πολέμου θα είναι άγνωστη καθώς και η διάρκεια του. Η Κύπρος δεν έπρεπε να είχε αναμιχθεί σε ένα πόλεμο που δεν είναι δικός της και που μόνο ζημιές θα τις προκαλέσει.
Το ζητούμενο είναι πως μπορεί η Κύπρος να απεμπλακεί από αυτή την κατάσταση υποταγής και χειραγώγησης..
Η απάντηση στο ερώτημα είναι αλληλένδετη με ένα άλλο ερώτημα : πως μπορεί η Κύπρος να αποδεσμευτεί από την νομισματική και οικονομική εξάρτηση από την τρόικα .
Όσο η πατρίδα θα είναι υποταγμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση , στην Ευρωζώνη και την τρόικα καμιά εθνική πολιτική δεν είναι δυνατό να χαραχθεί.
Η δική μας στρατηγική πρόταση που περιλαμβάνει:
  • στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα ,
  • ενοικίαση ναυτικής βάσης στους ρώσους με αντάλλαγμα την ενίσχυση της άμυνας μας με επιθετικά οπλικά συστήματα ,
  • έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ζώνη του ευρώ ,
  • και εφαρμογή εθνικοκοινωνικού οικονομικού συστήματος ,
αποτελεί την βάση για μια πραγματική εθνική ανεξαρτησία και κυριαρχία.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

ακούστε τι λέει ο διευθυντής του υπουργείου εξωτερικών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.