Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης παρέδωσε την Κύπρο στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ


Ο Αναστασιάδης ήξερε τι ήθελε όταν επέλεγε ως στρατηγικό εταίρο της Κύπρου τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ.
Ήξερε πως μόνο στα πλαίσια του νατοϊκού σχεδιασμού θα επιβάλει στο κυπριακό ελληνισμό το σχέδιο ΑΝΑΝ ή ένα νέο σχέδιο διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας που θα εδράζεται στο σχέδιο Ανάν.

Η τελευταία δήλωση Μπάιντεν δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας. “...οι εντάσεις θα αποκλιμακωθούν μέσω των συνεχιζομένων διπλωματικών προσπαθειών και υποσχέθηκε ότι θα ενθαρρύνει όλα τα κράτη της περιοχής να προωθήσουν μια αμοιβαίως αποδεκτή προσέγγιση στην ανάπτυξη των ενεργειακών πόρων” Στους σχεδιασμούς αυτούς περιλαμβάνεται επίσης η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως τόνισε ο ίδιος.
Η ελληνική κυβέρνηση ως όργανο του ΝΑΤΟ γνωρίζει τι ακριβώς σχεδιάζεται στην ανατολική μεσόγειο και συναινεί . Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αντιδρά στην τρίτη τουρκική εισβολή και φαίνεται να αναμένει την διπλωματική της κατάληξη που θα οδηγεί σε μια τουρκοσυνεταιριστική λύση του κυπριακού.
Προς αυτή την κατεύθυνση επιθυμούν να καταλήξουν τα πράγματα , όλες οι άρχουσες δυνάμεις στη Κύπρο , τα πολιτικά κόμματα και υποκόμματα του συστήματος , η πλουτοκρατία και οι τραπεζίτες , η εκκλησία και η λοιπή παρασιτοκρατία.
Μόνο το εθνικοκοινωνικό ΕΔΗΚ πρότεινε αλλαγή στρατηγικής , που θα συμπεριελάμβανε , στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα και αμυντική συνεργασία με την Ρωσία στα πλαίσια της επανατοποθέτησης του κυπριακού στην αρχή της αυτοδιάθεσης και στο δικαίωμα πραγμάτωσης της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη επικράτεια της . Όμως η πρόταση του ΕΔΗΚ απαιτεί αγώνες που ο λαός αυτός της σούβλας και του καναπέ δεν είναι διατεθειμένος να διεξάγει.
Σβησμένες όλες οι φωτιές.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.