Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ενάντια στο νέο μεσαίωνα

Το τραπεζικό σύστημα ενώνεται και ενδυναμώνεται σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την βοήθεια των συστημικών κυβερνήσεων.
Η εθνική ανεξαρτησία μέσα από την νέα τροπή της τραπεζοκρατίας είναι ήδη όνειρο θερινής νυκτός.
Η λαϊκή κυριαρχία επίσης έχει εκμηδενιστεί προ πολλού.
Τοπικές πλουτοκρατικές ολιγαρχίες θα αντικαταστήσουν τους τσιφλικάδες του μεσαίωνα και κάτω από την εξουσία τους θα στενάζουν τα λαϊκά στρώματα υπό την ολοκληρωτική πνευματική τυραννία των χριστιανικών δογμάτων όλων των αποχρώσεων.
Η αντίσταση σε αυτή την σκοτεινή περίοδο της ιστορίας που έχουμε ήδη εισέλθει θα προέλθει από την εθνική διανόηση η οποία θα αναδιατάξει και ανασυγκροτήσει την συνείδηση από το κοσμοθεωρητικό βάθος της μέχρι την οικονομικό-πολιτική θέσμιση της κοινωνίας.
Ο νέος μεσαίωνας θα κτυπηθεί στην καρδιά του αν γκρεμιστεί από τα βάθρα της εξουσίας ο εβραϊκός θεός ( Γιαχβέ ) και τα ολιγαρχικά συμφέροντα που στηρίζονται σε αυτόν τον ψευτοθεό.
Από την περιγραφή της κατάστασης αυτής εξάγονται πολλά συμπεράσματα που προσδιορίζουν την δράση της ελευθερίας ενάντια στο σκοταδισμό και την τυραννία.
Στο νέο μεσαίωνα πρέπει να αντιταχθεί ολοκληρωτικός πόλεμος, μέσα από την άρρηκτη σχέση της εθνικής διανόησης με τις λαϊκές εθνικοκοινωνικές δυνάμεις σε μια συντονισμένη σύγκρουση με τις τοπικές ολιγαρχίες και τα τσιράκια τους.
Πόλεμος πάντων πατήρ.


Λουκάς Σταύρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.