Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Έπεσε η Αθηνοκεντρική κυβέρνηση Σαμαρά


Η κυβέρνηση Σαμαρά θα καταγραφεί στην ιστορία της Κύπρου ως μια περίοδος εγκατάλειψης της από το εθνικό κέντρο την ώρα που ο τουρκικός στόλος αλωνίζει ακόμα στην ΑΟΖ της κυπριακής δημοκρατίας.
Ευελπιστούμε πως η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 , θα στρέψει το βλέμμα της στη Κύπρο και θα αναλάβει τις εθνικές της ευθύνες για την προστασία της κυπριακής δημοκρατίας και του ελληνισμού της Κύπρου.

Ζητούμε από την νέα κυβέρνηση να στιγματίσει την στρατηγική της διάλυσης της κυπριακής δημοκρατίας που οδηγεί σε οιανδήποτε μορφή λύσης που θα εδράζεται σε δύο ζώνες ή δύο κοινότητες πολιτικά ίσες σε ένα ομοσπονδιακό μόρφωμα.
Ζητούμε από την Ελλάδα να στηρίξει το δίκαιο της μιας αδιαίρετης επικράτειας και του ενός λαού που διαφυλάττει την πολιτική ισότητα όλων των πολιτών του , χωρίς κοινότητες και ζώνες που έχουν επιβληθεί από την βία του κατοχικού συντάγματος της Ζυρίχης και την βία της τουρκικής εισβολής και κατοχής.
Επισημαίνουμε ακόμα πως εμείς οι εθνικοινωνιστές δεν θα δεχθούμε ούτε την λύση της διχοτόμησης και της διπλής ένωσης ή ακόμα της ντε φάκτο ένωσης όπως διατείνονται οι αυτονομαζόμενοι μοναδικοί εθνικιστές ( Χρυσή Αυγή) και το εδώ παράρτημα τους ( ε.λα.μ.) που στην ουσία είναι αποδοχή της ντε φάκτο διχοτόμησης.
Ζητούμε λύση πραγματικής δημοκρατίας και αυτοδιάθεσης της κυπριακής δημοκρατίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.