Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ψηλά τα λάβαρα της τρίτης ιδεολογίας


Το λεγόμενο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που εξήγγειλε στις 22 Ιανουαρίου 2015 ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράνγκι είναι μια άμεση χρηματοδότηση των τραπεζιτών και των ομολογιούχων της ολιγαρχίας και τελικά μια έμμεση χρηματοδότηση των καταχρεωμένων κρατών που θα ωφελήσει άμεσα τις ντόπιες ολιγαρχίες.
 
Αυτά τα λεφτά είτε θα διοχετευθούν στους παροικούντες της τραπεζοκρατίας είτε θα πάνε για εξόφληση παλαιών χρεών και τόκων από τα κράτη και τίποτα δεν θα κατευθυνθεί προς την μεγάλη παραγωγική βάση της κοινωνίας.
Τουναντίον η λαϊκή παραγωγική βάση θα φορτωθεί με χρέος ποσό ισόποσο προς την ποσοτική χαλάρωση και θα στενάξει στα επόμενα χρόνια κάτω από αβάσταχτους φόρους.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένας μηχανισμός καταλήστευσης των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων που θα συνοδεύεται ολοένα και με σκληρότερα μέτρα καταστολής και ελέγχου των μαζών.
Τα έθνη της Ευρώπης μετατρέπονται σε εκτροφεία σκλάβων στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων ολιγαρχιών υπό τις ευλογίες των χριστιανικών εκκλησιών όλων των αποχρώσεων.
Η μόνη λύση είναι να υψωθούν τα λάβαρα της τρίτης ιδεολογίας με στόχο την δημιουργία ενός συνασπισμού ανεξάρτητων κρατών που θα εδράζεται στις αρχές των εθνικών κυριαρχιών και της από κοινού υπεράσπισης τους και των λαϊκών εξουσιών που θα αναβαθμίζουν την παραγωγική βάση της κοινωνίας ενάντια σε κάθε μορφή συσσώρευσης εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια.
Κάτω η διεθνής τραπεζοκρατία και οι ντόπιες ολιγαρχίες που την υπηρετούν.
Λευτεριά στα έθνη της Ευρώπης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.