Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η χρεοκοπία είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας

Το προδοτικό και διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου , έχει φέρει το υπέρογκο κράτος που δημιούργησε μέσα από το κομματικό πελατειακό σύστημα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.
Η προσπάθεια να πάρουν λεφτά από την τρόικα ξεπουλώντας τη πατρίδα , βρίσκει εμπόδια καθυστέρησης . Η πρόταση Λιλλήκα για προπώληση του φυσικού αερίου , ως άλλο ένα σιωνιστικό σχέδιο , δεν φαίνεται να εφαρμόζεται άμεσα.
Για τους λόγους αυτούς η κυβέρνηση Χριστόφια καταφεύγει εσπευσμένως στα συνταξιοδοτικά ταμεία των ημικρατικών οργανισμών .
Το αποτέλεσμα είναι πως θα κατασπαράξει και αυτά τα αποθέματα και θα μεγεθύνει το πρόβλημα της φτώχειας και της εξαθλίωσης.
Όσο αυτό το κατεστημένο θα βρίσκεται στην εξουσία η Κύπρος θα βουλιάζει στην περιδινούμενη άμμο του οικονομικού και εθνικού ολέθρου.
Μόνο η χρεοκοπία αυτού του διεφθαρμένου κράτους θα έθετε τέρμα στο βασίλειο των φαύλων και θα ενεργοποιούσε τις βίαιες δυνάμεις της λαϊκής οργής.
Αυτές τις δυνάμεις σύντροφοι εθνικιστές - εθνικοκοινωνιστές να είστε έτοιμοι να κατευθύνουμε στο στόχο της δημιουργίας του εθνικοκοινωνικού πολιτεύματος .
Μην κοιτάτε τις στημένες δημοσκοπήσεις , το χρέος σας είναι να δουλεύετε για την επανάσταση και να τροχίζεται πάνω στην οργή του λαού τη παγερή λεπίδα της εκδίκησης.
Η χρεοκοπία είναι η μόνη ελπίδα σωτηρίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που είναι εκτός θέματος δεν θα δημοσιεύονται.